Catering

Oct 4, 2022, 5:38
Trouble Shakers verwent al jaren de gasten van Roularta

Trouble Shakers verwent al jaren de gasten van Roularta

19 mei 2022

Manager van het Jaar, de Trends Gazellen of de Data News Awards… het zijn maar enkele voorbeelden van de evenementen die uitgeverij Roularta jaarlijks organiseert. Om deze avonden een feestelijke touch te geven doet Roularta regelmatig een beroep op de cocktailservice van Trouble Shakers.

Events zijn een belangrijk communicatiekanaal voor de magazines van Roularta. “Deze organiseren we met ons eigen interne eventteam”, zo vertelt Mieke Knabben, Event Manager bij Roularta. “Een van onze leveranciers is Trouble Shakers, met wie wij nu toch al een zestal jaar samenwerken. We schakelen hen vooral in voor de B2B-events van onze magazines Trends en Data News. Tijdens events zoals Manager van het Jaar, de Trends Gazellen of de Data News Awards – events tot meer dan 1.000 personen - willen we onze gasten immers graag een cocktailbar aanbieden. Tijdens de ontvangstreceptie, of na het diner in de networkingzone van het event.”

Na een jarenlange samenwerking weet Trouble Shakers precies wat Roularta voor haar gasten verwacht. “Er zijn natuurlijk events met een speciaal thema, waarvoor wij nog een speciale briefing voorzien. Maar meestal kan Joeri zelf al goed inschatten wat we nodig hebben voor een bepaald event. Hij stelt dan een cocktailmenu samen, en meestal zit dat meteen goed. Bovendien is de kwaliteit van de cocktails altijd uitstekend. Verder zorgt Trouble Shakers ook steeds voor een bar die past bij de setting. Dat zorgt toch altijd voor een bijkomend decoratiestuk in de ruimte.”

Ook de flexibiliteit en het sterke team van Trouble Shakers worden erg op prijs gesteld bij Roularta. “Ik durf nogal eens met een last-minute aanvraag te komen, maar ook dan zorgen Joeri en zijn team er steeds voor dat alles toch in orde komt. Hij heeft ook zeer goed personeel, wat tegenwoordig heel belangrijk, maar niet evident is. Op de dagen dat Joeri zelf niet aanwezig kan zijn, ben ik 100% gerust dat de opbouw en de bemanning van de bar gebeuren door mensen die hun vak kennen. Over de cocktailbar hoef ik mij dus nooit zorgen te maken”, zo besluit Mieke Knabben.

Meer van Trouble Shakers :

Trouble Shakers