Event Agencies

Nov 19, 2018, 2:27
Nieuwe Troubleshakers hebben nu nog meer te bieden

Nieuwe Troubleshakers hebben nu nog meer te bieden

16 november 2017

Troubleshakers mogen dan in binnen- en buitenland een uitstekende reputatie hebben verworven, dat betekent niet dat de immer enthousiaste barmannen op hun lauweren gaan rusten. Met een nieuwe website, een nieuw logo en een groter team zijn ze helemaal klaar om elke evenement net dat tikkeltje extra mee te geven.

Om nog beter in te kunnen spelen op de wensen van de klant, snijdt Troubleshakers een nieuw hoofdstuk aan. Met een uitgebreider aanbod, nieuwe kleuren, nog meer service en een versterkt team zijn ze helemaal klaar om een hoofdrol te spelen op uw evenement.

De acrobatische show van de ervaren barmannen was altijd een belangrijk element, maar Troubleshakers is veel meer dan dat. We zetten het vernieuwde aanbod even op een rijtje

Onder de noemer Shake & Flair blijven de vingervlugge bartenders een ​​opwindend showelement aan elk evenement geven. Shake & Flair betekent cocktail catering met een twist. Het team tart voortdurend de zwaartekracht en combineert dat steevast met een perfect verzorgde cocktail.

Wie liever iets minder show wil, maar toch op een hoogstaande cocktail catering rekent, kiest voor het Mix & Measure concept. De ‘classic’ bartenders zijn immers ook uitstekend geplaatst om sfeer te brengen bij een eerder zittend publiek. De cocktails? Die blijven even hoogstaand. Ook voor een traditionele ‘Gin-and-Tonic bar’ bent u bij Troubleshakers aan het juiste adres.

Liever een selectie wijnen? Kan perfect met Wine & Bites! De stijlvolle after work drink wordt niet alleen verzorgd door bartenders die weten wat ze schenken, ze serveren er ook verfijnde hapjes en tapas bij. Lekkere wijnen en heerlijke finger food, helemaal volgens uw wensen en voorkeuren: ook dat is Troubleshakers.

Op zoek naar een extra element om een teambuilding of andere (klanten)activiteit wat meer pit te geven en de deelnemers met een onvergetelijke ervaring huiswaarts te sturen? Opteer dan voor een Listen & Do cocktail workshop, vanzelfsprekend onder de deskundige begeleiding van de ervaren Troubleshakers bartenders.

www.troubleshakers.com

Meer van Trouble Shakers :

Trouble Shakers