Event Agencies

Nov 19, 2018, 2:17
Act!events zet Rexel in de spotlight!

Act!events zet Rexel in de spotlight!

17 november 2017

"De uitdaging voor onze nieuwe klant Rexel: zorg voor een uniek concept in een unieke locatie om het tweejaarlijks Lightlab-event onvergetelijk te maken". De reactie van Act!events: lights, camera, action! Bekijk hier het resultaat.

Niet minder dan 23 producenten van verlichting & toebehoren stelden hun nieuwste producten tentoon en dit volgens het concept dat Act!events bedacht rond bekende filmscènes. Van Star Wars tot The Green Mile tot Scream, de ene blockbuster na de andere passeerde de revue maar de échte sterren waren natuurlijk de lichtproducenten zelf. Hun producten werden geïntegreerd in de filmdecors die Act!events op maat creëerde en produceerde.

Act!events wist het Amerikaans Theater in Brussel vast te leggen als locatie, een gebouw met een rijke geschiedenis die teruggaat naar Expo ’58 en waar vervolgens verschillende media zich vestigden. Het pand, dat ondertussen een 5-tal jaar leeg stond, kreeg de Act!touch en werd omgetoverd tot een spectaculaire venue waar heel wat te ontdekken was. Liften, make-up ruimtes, radiostudio’s, ... Allemaal werden ze getransformeerd voor de Lightlab-route die elke gast mocht volgen.

Over 2 avonden ontvingen we meer dan 2.300 architecten en installateurs die van de ene verbazing in de ander vielen en ook culinair verwend werden. Bovendien mochten ze prijzen uitdelen want de producent die het meeste stemmen kreeg voor de best uitgelichte movieset werd tijdens een awarduitreiking extra in de spotlight gezet.

Met het Lightlab evenement toont Act!events nogmaals hun expertise op logistiek vlak in combinatie met sterke creatieve concepten, die het hele plaatje doen kloppen.

Contacteer ons en ondervindt het zelf!

Dare to Act!

www.act-events.com

Meer van Act!events :

Act!events