Event Agencies

Apr 19, 2024, 17:54
Act!events opent twee nieuwe tankstations voor Total!

Act!events opent twee nieuwe tankstations voor Total!

07 december 2015

Met de opening van 2 gloednieuwe tankstations in Nazareth én twee bewaakte vrachtwagenparkings in Kruishoutem, breidt Total zijn netwerk verder uit in Oost-Vlaanderen. Act!events werd ingeschakeld om de officiële inhuldiging op een veilige en dynamische manier te organiseren.

In Total Nazareth Zuid (richting Gent) werd de moderne Lunch Garden ingericht als eventlocatie waar zo’n 90 gasten onthaald werden met een heerlijk ontbijt. Naast de pers waren o.a. Vlaams Minister-president Geert Bourgeois, vertegenwoordigers van de Europese Commissie en de Belgische Petrolium Federatie, de burgemeesters van Kruishoutem en Nazareth en het management team van Total aanwezig.

Een interessante persconferentie werd gevolgd door de officiële en symbolische inhuldiging waarbij het lint o.a. door Geert Bourgeois werd doorgeknipt. Daarna werd het hele gezelschap in bussen naar de 2 nieuwe bewaakte vrachtwagenparkings en bijhorende dienstgebouwen in Kruishoutem gebracht voor een bezoek. In gezelschap van o.a.  de burgemeesters van Nazareth en Kruishoutem ontving Total een kwaliteitslabel van de Europese Commissie voor deze bijzonder veilige parkings.

Na afloop van het bezoek werd iedereen getrakteerd op een walking lunch.

Act!events toonde zijn know-how rond veiligheid door de nodige maatregelen te nemen die vereist zijn op en aan een tankstation. Verder was efficiëntie en een strikte op- en afbouwtiming cruciaal om de hinder aan het operationele tankstation zoveel mogelijk te beperken. Een uitdaging waar schitterend in geslaagd werd!

Wilt ook u kennismaken met de professionaliteit van Act!events?

Dare to Act!

www.act-events.com

 

Meer van Act Events :

Act Events