Event Agencies

Apr 25, 2024, 21:19
Act!events en MOW zetten ‘expertise in beweging’!

Act!events en MOW zetten ‘expertise in beweging’!

02 februari 2016

Om hun vernieuwde missie, visie en organisatie te lanceren bij hun personeelsleden, rekende het Departement Mobiliteit en Openbare Werken van de Vlaamse Overheid op Act!events om een boeiend en interactief evenement te organiseren. Zo’n 800 medewerkers waren aanwezig en ontdekten geboeid hoe het thema ‘expertise in beweging’ in hun organisatie geïmplementeerd zal worden.

Act!events zorgde samen met onze klant voor een dynamische invulling van de dag waarbij éénrichtingsverkeer en klassieke monologen uit den boze waren. Onze strategische adviezen leidden o.a. tot interactieve groepssessies, creatieve speeches en verschillende tools die de medewerkers op een nieuwe manier met elkaar laten samenwerken. O.a. Ben Weyts, Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken, kwam zijn medewerkers aanmoedigen en prikkelen om de nieuwe missie in werking te zetten!

Naast de inhoudelijke invulling was Act!events uiteraard ook paraat om dit startevent tot in de puntjes te organiseren. Coördinatie van verschillende simultane zalen, catering, registratie, decoratie, technische ondersteuning, ... Het werd tot in de puntjes geregeld!

Benieuwd hoe Act!events ook uw personeel in beweging kan brengen?

Dare to Act!

www.act-events.com

Meer van Act Events :

Act Events