Event Agencies

Apr 20, 2024, 0:58
Act Events & Wisenose zetten hun schouders onder Innova Flanders 2022

Act Events & Wisenose zetten hun schouders onder Innova Flanders 2022

17 maart 2022

Evenementenkantoor Act Events en zusterbedrijf Wisenose, gespecialiseerd in eventondersteunende communicatie, zetten hun schouders mee onder Innova Flanders 2022. ‘Make Innovation Real’ is de missie van dit driedaags congres.

Op woensdag 15 juni, donderdag 16 juni en vrijdag 17 juni 2022 strijkt de eerste Europese editie van Innova neer in Gent. Na edities in o.a. Colombia en de Verenigde Staten werd België geselecteerd als nieuwe uitvalsbasis. Geen wonder want jarenlange inzet van kennisinstellingen, bedrijven én overheden leverden België een plaats op als ‘Innovatieleider’ binnen de EU. Dit betekent de start van een impact op lange termijn want ook de komende jaren staan er meerdere editities gepland van Innova Flanders.

Wederzijdse keuze

De keuze van de organisatoren voor de combinatie Act Events en Wisenose was snel gemaakt. “Beide bedrijven hebben een reputatie gebaseerd op professionaliteit en creativiteit. Het feit dat ze echt voor een 360° aanpak gaan, trok ons helemaal over de streep”, aldus Don Keleman, Executive Director van IXL Center Belgium. “Act Events en Wisenose versterken elkaar nu eenmaal en samen creëeren ze een verhaal dat écht als rode draad doorheen zowel het evenement als de communicatie loopt.”

Ook Act Events en Wisenose kiezen trouwens heel bewust voor Innova Flanders 2022. Stefan Czerwatiuk, zaakvoerder van beide bedrijven: “Wie een pure uitvoerder zoekt, komt over het algemeen niet bij ons aankloppen. Wij gaan niet alleen voor echte storytelling maar ondersteunen onze klant ook op vlak van concept, sponsorwerving, communicatiestrategie, inhoud en praktische organisatie.”

Make Innovation Real?

Organisaties willen en moeten innoveren maar hoe ze dit concreet aanpakken, is voor velen nog een vraagteken. Tijdens Innova Flanders 2022 kunnen de deelnemers kennismaken met disruptive trends die hun business naar een hoger niveau tillen. Bovendien leren ze van diverse (inter)nationale innovatie-experts concreet welke aanpak zij hanteren in de race naar strategische groei. Het gaat écht om resultaten tijdens Innova Flanders 2022.

Stefan Czerwatiuk: “Het aanbod van dit driedaags congres is echt uitzonderlijk en een unicum in België. 16 keynote sprekers van o.a. AB InBev en NASA en meer dan 30 break-outsessies waarmee deelnemers hun persoonlijk programma kunnen samenstellen. Daarbovenop is er een Training Day voor certificatie, exclusieve bedrijfsbezoeken, de Global Innovation Olympics en nog veel meer… Voor managers in start-ups, KMO’s en multinationals maar ook voor overheden en iedereen die geïnspireerd wilt worden door de meest innovatieve topics en sprekers, is Innova Flanders 2022 een niet-te-missen afspraak.”

Kom meer te weten op www.innova-flanders.com

Meer van Act Events :

Act Events