Event Agencies

Apr 18, 2024, 17:33
Act!events opent het nieuwe kantoor van EHI

Act!events opent het nieuwe kantoor van EHI

30 oktober 2015

EHI (Association of the European Heating Industry) heeft sinds kort zijn tenten opgeslagen in een nieuw gebouw in hartje Brussel. Genoeg reden om dit nieuwe kantoor feestelijk in te huldigen in het bijzijn van het EHI-team en vele prominente, Europese figuren. Daarom werd Act!events ingeschakeld om er een stijlvolle en interessante dag en avond van te maken.

Het evenement ging, na een koffie-onthaal, van start met een interactief debat waarbij zo'n 40 genodigden getuige waren van een boeiende uiteenzetting tussen de sprekers maar waar zij ook zelf onderling én met diezelfde sprekers in gesprek konden gaan.

De open kantoorruimte werd omgetoverd tot een gezellige ruimte waarin we zorgden voor meubilair dat de elegante Scandinavische stijl van het interieur completeerde en een licht gevoel creëerde. Bij de avondreceptie ontvingen we nog 40 extra gasten die het nieuwe kantoor volop bewonderden en samen met de andere genodigden genoten van een heerlijke receptie en walking dinner.

Act!events toonde zijn creatief en logistiek inzicht om de beperkingen van deze locatie om te vormen naar echte USP's en onze klant indruk te laten maken met deze feestelijke gelegenheid! Klein of groot, elk evenement verdient bij Act!events alle aandacht!

Dare to Act!

www.act-events.com

Meer van Act Events :

Act Events