Event Agencies

Apr 27, 2024, 19:00
Nieuw bij ATOMIK artists: WhatZapp TV!

Nieuw bij ATOMIK artists: WhatZapp TV!

30 oktober 2015

ATOMIK artists levert verrassende fotocabines voor uw event! Met onze walk-in fotocabines creëren wij voor uw gasten een unieke beleving op locatie mét een tastbare herinnering. Nieuw in ons assortiment is de WhatZapp TV, een reusachtige oude TV waarin uw gasten hun aanwezigheid op foto kunnen vastleggen.

Een stijlvolle fotograaf nodigt uw gasten uit de foto-cabine te betreden. Door op een knop te duwen bepalen uw gasten zelf het moment waarop de foto wordt gemaakt en de daglichtlamp boven op de camera zorgt voor de ideale belichting!

De beelden worden tevens op het TV-scherm getoond en vormen zo extra entertainment voor de kijkers die buiten de cabine staan. U kan ook kiezen om uw logo of leuke visuals van uw bedrijf te tonen op het scherm, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Enkele ogenblikken later is de foto klaar! De foto's worden steeds voorzien van een persoonlijke tekst/kader en direct aan de gasten meegegeven. 7 seconden afdruktijd! (Capaciteit: ongeveer 100 shots per uur).

Voor meer info surf je naar www.atomik-artists.be of mail je naar info@atomik-artists.be. Bellen kan naar Danny Kayser op het nummer +32 496 389 790.

www.atomik-artists.be

Meer van ATOMIK artists :