Event Agencies

Apr 18, 2024, 12:28
ATOMIK artists biedt weer heel wat foto fun!

ATOMIK artists biedt weer heel wat foto fun!

19 oktober 2017

Een event zonder fotoanimatie is bijna ondenkbaar geworden. Je gasten staan te popelen om een leuke foto te nemen en deze te delen op hun social mediakanalen. De mooi vormgegeven kader met jouw logo is de finishing touch. Zo geef je je gasten niet enkel een tastbare herinnering, maar creëer je ook free marketing. Twee vliegen in één klap! Maar laten we eerlijk zijn, we hebben de meeste fotoanimaties ondertussen al wel gezien… Daarom brengt ATOMIK artists jou niet één, niet twee, maar drie gloednieuwe originele fotoanimaties.

De BollyBooth TukTuk

Altijd al eens een echte Bollywood ster willen zijn? Dat kan! Stap in onze vrolijke tuktuk en waan je in de kleurrijke wereld van de Hindi filmindustrie. De decoratie, de accessoires en de muziek ademen India. Omstanders kijken mee op het scherm, hilariteit alom! Na 7 seconden krijg je je geprinte foto al mee van onze enthousiaste tuktuk bestuurder. Ideaal om in te zetten op jouw volgende marketingactie, themafeest of festival.

De FotoPiaggio

De Piaggio-oldtimer leent zich uitstekend voor fotomarketingcampagnes. Je bezoekers zullen graag even plaatsnemen in dit grappige autootje om op de foto te gaan! Al vanop afstand trekt het groot HD beeldscherm de aandacht van de passanten. Daarbovenop is de Piaggio eenvoudig te branden in jouw gewenste huisstijl. Voor langdurige campagnes kan de cabine zelfs exclusief worden gewrapt. Onder andere energieleverancier Essent en mediabedrijf De Persgroep gingen jou al voor. Volg jij?

De FotoZuil

De zuil is eenvoudig te plaatsen én te personaliseren. Je kan er alle kanten mee op, want je geef er zelf je creatieve toets aan! Simpel, snel en goedkoop.

Je boekt al deze animaties bij full service artiestenbureau ATOMIK artists. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte via het telefoonnummer +32 (0)496 389 790 of via info@atomik-artists.be.

www.atomik-artists.be

Meer van ATOMIK artists :