Event Agencies

Apr 25, 2024, 12:21
The Peatles will rock you!

The Peatles will rock you!

07 september 2015

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Laat je jongste gasten uit hun dak gaan op de stevige (peper)noot muziek waar ook de Sint zo gek van is! The Peatles pingelen met stevige steambeats en glamoureus gitaargeweld een wervelend sinterklaasrepertoire bijeen met oorstrelend en meebrullend karakter...

Ook de Sint houdt van een lekker potje muziek! Daarom kwam hij op het lumineuze idee vier van zijn coolste pieten een jaar lang alle speelgoed af te nemen en ze enkel te laten spelen met muziekinstrumenten. Op een dieet van speculaas en marsepein zwoegde dit viertal uren, dagen en maanden en eindelijk... The Peatles waren geboren! Dit knotsgekke fab four-viertal zette ondertussen al menig Sinterklaasfeestje in vuur en vlam!

Dit schoenenvullend, schoorsteenklauterend en snoepstrooiend zootje ongeregeld trekt tussen 11 november en 6 december door gans het Vlaamse land en staat te popelen om ook uw evenement in lichterlaaie te zetten met 50 minuten muziek én acteerwerk van de bovenste plank.

Ze brengen een originele mix van oude en nieuwe Sinterklaasliedjes, dit alles op ludieke wijze aan elkaar gepraat door het kruim uit de zwarte pietenwereld, aangevuld met wereldhits voor tieners... mét een Sinterklaastekst, natuurlijk!

Facts:

  • Bezetting: 1 drum, 2 gitaren, 1 bas ,1 piano
  • Goed voor ongeveer 50 minuten Sinterklaasambiance (combinatie van muziek en acteerwerk)
  • Muzikanten/acteurs zijn voorzien van originele kostuums en grime
  • Nederlandstalig

Ontdek The Peatles 'Full Force' en The Peatles 'Unplugged' op www.atomik-artists.be! Voor meer info en prijzen mail naar info@atomik-artists.be of bel naar Danny op 0496 389 790.

Meer van ATOMIK artists :