Event Agencies

Apr 28, 2024, 21:51
10% korting op coverband Jeu de Foules!

10% korting op coverband Jeu de Foules!

06 oktober 2015

Zijn jullie nog aan het zoeken naar een muzikale invulling voor jullie volgende evenement? Weet dan dat Jeu de Foules voor jullie klaar staat! De coverband brengt een wervelende set van hits uit de jaren 80, 90 tot en met de hits van nu!

Enkele jaren geleden bedachten de zangers en muzikanten van discoband Cirque Atomique een 'jonger broertje' met meer hedendaagse muziek en dat kreeg de naam 'Jeu de Foules'.

Sindsdien ontdekten zowel de bedrijven als de festivals de kracht van deze interactieve entertainers. Ondertussen kunnen ze bijna honderd optredens op hun palmares schrijven met een zeer dynamische set nummers, gaande van Dancing on the Ceiling tot en met Rock Anthem; met een ultra dansbare 90's medley en vele top dancehits.

Ben je dus nog op zoek naar een knallende band? Dan boek je met Jeu de Foules 200% zekerheid op een volle dansvloer! Of het nu gaat om een party, een personeelsfeest of een festival - wij hebben vast en zeker een gepaste oplossing voor jullie.

Nog beter: boek nog dit jaar (2015) voor een optreden volgend jaar (2016), en je krijgt 10% korting! We checken graag en snel de beschikbaarheid van onze ATOMIK artists, stuur ons dus gerust een mail. We geven je dan ineens ook de prijs door en zetten de artiest(en) 14 dagen in optie voor jullie.

Voor boekingen surf je naar www.atomik-artists.be of mail je naar info@atomik-artists.be. Bellen kan naar Danny Kayser op het nummer +32 496 389 790. Neem gerust ook eens een kijkje op www.jeudefoules.be.

Meer van ATOMIK artists :