Event Agencies

Mar 29, 2024, 8:30
Dazzle Events leidt Grand Prix Utrecht 2015 in goede banen

Dazzle Events leidt Grand Prix Utrecht 2015 in goede banen

05 oktober 2015

Formule 1 onder de kaartspelen

De Grand Prix Utrecht heeft niets te maken met racewagens, maar alles met een kaartspel. In mei 2015 kwam Modern Masters 2015 uit. Voor Amerikaanse kaartfanaten was Las Vegas de place to be om de nieuwe set van het Magic-spel uit te proberen. Aziatische kaarters wedijverden in de Japanse stad Chiba. In Europa had Utrecht de eer om het Modern Masters Weekend te hosten.

Allen naar Utrecht

Een kolone van acht vrachtwagentrailers vertrok vanuit het magazijn in Erpe-Mere richting Utrecht. De magie van het spel en de aardige prijzenpot lokten meer dan 5000 deelnemers naar de Grand Prix in de Jaarbeurs. De twee expohallen van meer dan 13 000 m² kregen een make-over in de bijzondere, grafische Magic-stijl. Veelzijdig entertainment zorgde ervoor dat er zich 100 uur lang niemand verveelde.

Top-entertainment

Tijdens seminaries en workshops bekwaamden deelnemers zich in het spel. Het publiek kreeg de kans om Modern Masters 2015 in de wacht te slepen bij de verkooppunten. In de 'artist village' signeerden de illustratoren aan de lopende band speelkaarten. Ook in de VIP-zone was het uiteraard amusement troef.

Achter de schermen

Teamwerk, flexibiliteit en handigheid vormden de sleutelwoorden van dit logistieke verhaal. De online ticketverkoop voor dit internationale publiek werd inhuis gestuurd en opgevolgd. Ons team verzorgde de communicatie zowel voor, tijdens en na de Grand Prix. Duizenden goodiebags werden gevuld om elke deelnemer gelukkig te maken bij zijn of haar vertrek. Met een team van meer dan 100 medewerkers boetseerde Dazzle Events mee aan het speelplezier van de vele Magic-fans.

Snippet: Geen ronkende bolides op de Grand Prix Utrecht, wel het kaartspel Magic. In mei 2015 leidde Dazzle Events het Modern Masters Weekend in goede banen.

www.dazzle-events.be

Meer van Dazzle Events :

Dazzle Events