Event Agencies

Apr 26, 2024, 22:07
Dazzle Events verleent allure aan wetenschappelijk congres

Dazzle Events verleent allure aan wetenschappelijk congres

17 september 2015

Het stond in alle kranten en het kwam zelfs op het tv-journaal: in 2015 vond aan de Vrije Universiteit Brussel het eerste Internationale Congres voor Hoogsensitiviteit plaats. Maar het verhaal van de voorbereiding hierop bleef in de pers op de achtergrond.

Dazzle Events kent de details...

In den beginne was er modder

De organisatie van een congres heeft altijd veel voeten in de aarde, en in dit geval is dat zelfs letterlijk te nemen... Professor Elke Van Hoof stond voor een ware logistieke uitdaging: als organisatrice van het congres moest zij een internationale doelgroep van 500 personen ontvangen op een modderige parking.

En toen fleurde alles op

De VUB nam Dazzle Events onder de arm om het congres in te kaderen. Een goede keuze, want een grijs plein vol modder: zoiets inspireerde Thijs Bekaert meteen. Hij bedacht hoe Dazzle Events deze locatie naar een aangepast niveau kon tillen.

"In en om de tent zouden we het ultieme buitengevoel scheppen: een flinke dosis groen zorgde voor een ontspannen sfeer die hoogsensitiviteit verwelkomt."

Als God in Frankrijk

Rond de tent waar de lezingen en workshops doorgingen, verrezen groene eilandjes op het asfalt. We plaatsten de standjes op grastapijt. Een terrasje met Parijse stoeltjes en een boom met daarrond een zeshoekige bank verleenden deze academische zitting een zomerse, haast mediterrane toets. De door ons bestelde lentezon verleende het evenement extra glans. Ook op een schrale Brusselse parking kun je leven als God in Frankrijk.

www.dazzle-events.be

Meer van Dazzle Events :

Dazzle Events