Event Agencies

Apr 25, 2018, 1:02
Dazzle Events neemt opnieuw beursstand van Howest voor zijn rekening tijdens SID-in

Dazzle Events neemt opnieuw beursstand van Howest voor zijn rekening tijdens SID-in

30 juni 2017

Net zoals de voorbije 3 jaren zorgde Dazzle Events in 2017 voor een aantrekkelijke beursstand van Howest op de SID-ins. De zogenaamde Studie-informatiedagen (SID-in) vinden jaarlijks in het voorjaar plaats in de Vlaamse provinciesteden. Met als doel laatstejaarsstudenten te laten kennismaken met het uitgebreide aanbod van studiemogelijkheden.

Dazzle Events is niet aan zijn proefstuk toe als het gaat om bouwen en ontwerpen van beursstanden. Waar Dazzle Events tijdens het eerste jaar alleen verantwoordelijk was voor de op- en afbouw, staat het evenementenbureau nu al voor het derde jaar op rij in voor de volledige conceptuele ontwikkeling en logistieke realisatie van de beursstand.

Aangezien we een samenwerking op lange termijn zijn aangegaan met Howest staat al het materiaal voor hun beursstand gestockeerd in ons magazijn”, vertelt Thijs Bekaert (zaakvoerder Dazzle Events), “we voeren jaarlijks een kwaliteitscontrole uit voordat we aan de slag gaan met de optimalisatie van het geheel.”

Bij projecten als deze kan Dazzle Events zich van zijn beste kant laten zien door te doen waar het goed in is, namelijk: meedenken met de klant. Thijs Bekaert: “Het gaat niet louter om op- en afbouwen van beursstanden. De identiteit van de standhouder moet duidelijk naar voren komen, hij moet zich onderscheiden. Daarom gingen we bijvoorbeeld samen met de klant naar de showroom van Aluvision, een leverancier van modulaire standmaterialen. Dit bracht nieuwe ideeën met zich mee. Ook investeren in materiaal vinden wij belangrijk. Niet alleen om materiaalschade te beperken, maar ook omwille van de efficiëntie.

“Dazzle Events is bereid om een stapje verder te gaan”, getuigt Kim De Gruyter (Communicatie en PR verantwoordelijke van Howest), “ze leven zich in in de situatie van de klant en denken samen met ons na over verbeteringen. Ze garanderen een professionele en efficiënte aanpak. Dankzij de creatieve en technische knowhow van hun medewerkers kan je als klant op je beide oren slapen.

Wilt u ook ondersteuning bij uw beursdeelname?

Bel 09 395 09 10 of mail naar info@dazzle-events.be

www.dazzle-events.be

Meer van Dazzle Events:

Dazzle Events