Event Agencies

Feb 25, 2020, 1:07
Een beursdeelname is meer dan een beursstand alleen

Een beursdeelname is meer dan een beursstand alleen

20 december 2018

Een beursdeelname is meer dan een stand bouwen en aanwezig zijn tijdens de beurs. Het is immers een communicatietool die bijzonder doeltreffend kan zijn, als je het goed doet. Beurzen zijn de ideale gelegenheid om face-to-face met uw doelpubliek in contact te komen en uw bedrijf persoonlijk voor te stellen.

Beslissen om deel te nemen aan een beurs houdt meer in dan de meeste mensen in eerste instantie denken. Wees u er op voorhand al van bewust dat een geslaagde beursdeelname veel investeringen vraagt, zowel op het vlak van tijd, geld als personeel. U gaat als bedrijf dus maar beter niet over één nacht ijs. Maar weet wel dat beurzen erg doeltreffende marketingtools zijn, waar u heel veel kunt uithalen als u het goed aanpakt.

Dazzle Events heeft jarenlange ervaring met beursdeelnames en standenbouw, en kan u dus efficiënt door het hele traject heen loodsen. Een eerste stap in het hele beursverhaal is altijd: luisteren. Luisteren naar wat de opdrachtgever wil bereiken met de beursdeelname, welke indruk hij wil maken en hoe de beursstand er volgens hem moet uitzien. Nadat alle wensen en behoeften van de opdrachtgever in kaart zijn gebracht, geeft Dazzle Events professioneel advies over standenbouw, budgettering, personeel op de stand, en alles wat bij een beursdeelname komt kijken.

OPVOLGING IS ESSENTIEEL

Een beursdeelname zou verloren moeite zijn als er achteraf niets meer mee gedaan werd. Een goede opvolging is dan ook bijzonder belangrijk. Werk daarom samen met het salesteam op voorhand een opvolgsysteem voor leads uit, zodat iedereen na de beurs meteen aan de slag kan en interessante leads niet te lang links blijven liggen. Als evenementenbureau staan we bovendien graag in voor de nazorg van verzendingen, promo- en tekstmateriaal. En als u een deel van of uw volledige beursstand hebt aangekocht, kunnen wij het materiaal voor u stockeren tot een volgende beursdeelname.

"Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan zeker de video hieronder en bezoek onze website voor meer inspiratie."

 

Meer van Dazzle Events :

Dazzle Events