Event management

Apr 20, 2024, 13:55
Kleinere projecten, grote energie

Kleinere projecten, grote energie

29 september 2015

Bij Dazzle Events organiseren we graag grootse evenementen, maar met evenveel plezier besteden we veel zorg aan kleinere projecten. Dazzle Events bundelt de energie van scholieren uit Erpe-Mere, jonge ondernemers in Aalst en Gentse assistenten.

Jongeren en techniek (FabLab)

Het was een genoegen om samen te werken met FabLab. Dit project geeft kinderen en jongeren ruimte om te experimenteren met techniek. Het FabLab of Fabrication Laboratory van Erpe-Mere vierde zijn eerste verjaardag met een event over 'Ondernemerschap in Technologie' op 6 mei 2015. Dazzle Events zorgde voor de logistieke ondersteuning toen FabLab zich voorstelde aan een publiek van ondernemers, het onderewijslandschap en politici.

Een podium bieden aan jonge ondernemers (JCI)

Jeugd en ondernemerschap waren de sleutelwoorden bij de wedstrijd "JCI Vlaamse jonge ondernemer van het jaar 2015". In Cultureel Centrum De Werf in Aalst, voor een publiek van meer dan 300 mensen, namen vijf finalisten het tegen elkaar op. Ianka Fleerackers presenteerde de show en de prijsuitreiking. Het dessertje achteraf was het perfecte moment om bij te praten, een ideale kans dus voor de jonge leden van JCI (Junior Chamber International) om te netwerken.

Dazzle Events bedacht het wervelende concept van de live-show, nam de regie van de show op zich, verzorgde de klank en verlichting en nam de technische ondersteuning op zich. Nathalie Van Praet, communicatieverantwoordelijke bij JCI, benadrukt de stiptheid daarvan: "We hebben het evenement uitgedacht in een commissie waaraan Wouter [Maenhaut] deelnam. De uitvoering was tiptop. Als de mensen van Dazzle Events iets beloven, komen ze hun beloftes ook na."

Met Dazzle Events op Secretaressendag

Ten slotte charmeerde Dazzle Events op Secretaressendag tientallen management assistants uit het Gentse. Zij werden uitgenodigd voor een inspirerend evenement in de Stadsbrouwerij Gruut. Een bezoek aan de brouwerij, met een workshop waarin de dames en heren zelf aan het brouwen gingen met ingrediënten van hun voorkeur, bracht iedereen in de juiste sfeer voor een praktische sessie waarin Wouter Maenhaut tips en tricks deelde om een bedrijfsevenement te doen slagen.

Ondernemerschap is de rode draad die deze projecten met elkaar verbindt. Dazzle Events houdt van de dynamiek in de regio. Al blijft onze bijdrage bescheiden, toch zijn we overtuigd dat onze rol de toekomst van het bedrijfsleven in Oost-Vlaanderen net dat beetje meer glans verleent.

www.dazzle-events.be

Meer van Dazzle Events :

Dazzle Events