Event Agencies

Jul 13, 2020, 19:14
Dazzle Events: internationale projecten, creatieve input én uitbreidingsplannen…

Dazzle Events: internationale projecten, creatieve input én uitbreidingsplannen…

04 maart 2016

Wie op hun Youtube-kanaal afstemt, ziet het meteen: Dazzle Events zet inspirerende evenementen op poten. Steeds vaker staan we in voor de organisatie van happenings met een internationale uitstraling, en altijd is het onze ambitie om een sfeer te creëren die de mensen bijblijft.

Dazzle Events gaat internationaal

We zijn trots op onze bijdrage aan de internationale vakbeurs Euro Espace Color in het voorjaar van 2015. In opdracht van Copagro, een toeleverancier voor schilders, lieten we professionals uit diverse Europese landen proeven van de Antwerpse gastvrijheid. In het najaar waren we een actieve deelgenoot aan de doorbraak van het Nederlandse open-office-bedrijf Tribes, dat met onze medewerking zijn kantoren plechtig opende in Brussel.

Dazzle Events trok recent ook zelf meermaals naar het buitenland. Zo bracht de logistieke organisatie van de Xbox-tournee ons achtereenvolgens in Hamburg, Berlijn en München. In Duitsland timmeren we overigens voort aan de weg: begin 2016 leidden we voor het derde jaar op rij de deelname van Konami Digital Entertainment aan de Toy Fair in Nürnberg in goede banen.

Creativiteit viert hoogtij

Wat Dazzle Events typeert, is dat we iedere opdracht de volledige aandacht gunnen. Vaak leidt dit tot creatief vuurwerk. We verleenden de press release van het spel Until Dawn voor Playstation een memorabele invulling door de grenzen tussen het spel en de realiteit te doen vervagen. Het project rond 50 jaar WAAK is er eentje om in te lijsten, omdat we het kunstzinnige talent van de werknemers van die beschutte werkplaats tot uiting brachten.

Voor Dazzle Events betekent dit menselijke aspect de grootste voldoening. De Family Days van OM Partners en Sabcobel of de Summer Party van Electrabel kaderden in het verlangen van ondernemers om voor hun personeel een gunstige work/life balance te creëren. Het zijn projecten waar we graag onze schouders achter zetten.

Dazzle Events werft aan!

Onze aanpak rendeert: Howest, bijvoorbeeld, vertrouwt ons voor het derde jaar op rij de organisatie toe van de SID-in beurzen om jongeren bij te staan in hun studie- of beroepskeuze. Er zitten zoveel nieuwe projecten in de pijplijn, dat Dazzle Events zijn team wenst te versterken.

We zoeken iemand die ons kan helpen om de kwaliteit waar we voor bekend staan te blijven garanderen. De geschikte kandidaat (m/v) is iemand die onze klanten te allen tijde bijstaat in de voorbereiding op spraakmakende evenementen. Bekijk gerust ons overzichtsfilmpje van 2015 … en klik door naar de vacature!

www.dazzle-events.be

Meer van Dazzle Events :

Dazzle Events