Event Agencies

Nov 19, 2018, 2:21
Van klassieke rondleiding naar echte beleving

Van klassieke rondleiding naar echte beleving

27 november 2017

De opening van een nieuw gebouw is het ideale moment om klanten, werknemers en aanverwanten in de watten te leggen en de identiteit van het bedrijf in de verf te zetten. Maar hoe zorg je ervoor dat je niet de zoveelste doorsnee rondleiding met een hapje en drankje aanbiedt?

Als eventbureau heb je als voordeel een buitenstaander te zijn met een neutrale blik op het bedrijf waarmee je samenwerkt. Aan de hand van gesprekken met medewerkers en de beschikbare informatie via o.a. websites kan je je verdiepen in het DNA van het bedrijf en zo één worden met de organisatie. Iets wat voor eender welk type evenement van groot belang is. Alles van het begin tot het einde moet kloppen met het karakter en de identiteit van de organisatie. Het bedrijfs-DNA vormt de basis voor de uitwerking van het concept.

“Een van onze recente evenementen is hier een mooi voorbeeld van” getuigt Wouter Maenhaut (managing partner van Dazzle Events), “Troostwijk-Roux Expertises (waarderingsbureau) nam zijn intrede in een nieuw gebouw, gekoppeld aan hun 20-jarig bestaan. Onze insteek was om de kwaliteit en klasse van Troostwijk-Roux Expertises door te trekken tijdens een rondleiding doorheen het nieuwe gebouw.

Op verschillende plaatsen in het gebouw waren prestigieuze ambachtslieden aanwezig uit de Belgische premium food en design scene. De beste food designers en ambachtslieden van België demonstreerden niet enkel hun producten, maar ook hun expertise en hun passie voor het vak.

“Met dit concept zijn we erin geslaagd om de focus te verleggen van een klassieke  rondleiding naar een echte beleving. Een concept op maat van de klant en een invulling op maat van het gebouw” verklaart Wouter.

Hulp nodig bij het uitwerken van uw concept?

Let’s meet!

www.dazzle-events.be

Meer van Dazzle Events :

Dazzle Events