Event Agencies

Apr 20, 2024, 15:36
Panama Events host de mooiste Grand Prix van het jaar

Panama Events host de mooiste Grand Prix van het jaar

24 november 2017

Soms gaan perfectie, prestige en teamwork hand in hand. Dat bewees Panama Events tijdens de jongste editie van de Zoute Grand Prix, waar het in samenwerking met Zoute Events verantwoordelijk was voor eventopbouw, VIP-hosting en cateringcoördinatie.

Met het oldtimerevent ZOUTE GRAND PRIX was Knokke, en in het bijzonder het trendy gedeelte rond Het Zoute - sinds vele jaren steevast geassocieerd met klasse, ontspanning en sportiviteit - van 5 tot 8 oktober opnieuw het internationale toneel voor de meest prestigieuze automerken ter wereld, zowel oud als nieuw.

Panama Events, het evenementiële departement van Panamagroup, stond in voor zowel de opbouw van het tentendorp als de VIP-hospitality. Een team van 20 medewerkers ontving en coördineerde gedurende vier dagen op vier verschillende locaties gasten, VIPs, genodigden, partners en sponsors. Daarnaast zorgde Panama Events voor zowel de op- en afbouw van de eventsite, de inkleding en decoratie van de tenten, als de coördinatie van de catering. In totaal vroeg het evenement meer dan 3 maanden voorbereiding en werden meer dan 4.250 manuren gepresteerd. Een absolute uitdaging was het tijdig aanpassen van de VIP-tenten aan de verschillende events. Zo was er vrijdagavond op de eerste verdieping van de Bonhams-tent (Albertplein) een party, terwijl het op zaterdag al meteen klaar moest zijn voor zijn het E&Y-galadiner. Idem op het gelijkvloers: vrijdag nog toneel voor de Bonhamsveiling, en op zaterdagochtend alweer all set voor ontbijt en lunch met de Grand Prix drivers.

Absolute eyecatcher was de super-de-luxe VIP-tent op de Royal Zoute Golf Club waar op zaterdagavond het Zoute Grand Prix galadiner plaatsvond. De VIP-tent, 500m2 groot, werd volledig in het hout uitgekleed, telde 5.580 lengtemeter houten latten, 100 lengtemeter op maat gemaakte lambriseringen, en werd afgewerkt met smeedijzeren ramen en deuren. Een sterk staaltje conceptueel denken en bouwen, want de tent werd zo uitgewerkt dat ze qua stijl volledig in lijn was met het traditionele clubhouse op de golf. Het resultaat was een uniform geheel waarbij tent en clubhouse naadloos op elkaar aansloten.                

Het mag duidelijk zijn dat een dergelijke huzarenstukje enkel kon slagen dankzij een strakke voorbereiding, perfecte planning en feilloze executie door een gedreven team met een hart voor events.

Tel: +32 9 292 69 93

info@panamaevents.be

www.panamaevents.be 

Meer van Panama :