Event Agencies

Jan 24, 2020, 6:21
Panama Events steelt de show

Panama Events steelt de show

19 juni 2017

Eerder kon u al kennismaken met de bepaald indrukwekkende prestatie van het team van Panama Events op de Ronde Van Vlaanderen. Maar er viel nog meer ‘indrukwekkend’ nieuws te rapen: voor de productlancering van de Range Rover Velar, de nieuwste luxe-SUV van het befaamde automerk, gooide Panama Events hoge ogen met zowel de unieke locatie als de originele onthulling.

Smart, authentic & avant-garde: dat waren de sleutelwoorden die Panama Events (formerly known as 24Seven) meekreeg voor de lancering van de nieuwe Range Rover Velar, een lancering die bestond uit meerdere etappes, afgestemd op de verschillende doelgroepen. Een unieke wagen verdient een unieke locatie, dus koos Panama Events als setting ter voorstelling van deze luxueuze, hightech SUV voor Spirito, een authentieke kerk en "hidden gem" in hartje Brussel, bekend om zijn luxueus en klassevol kader. Het werd een unieke, ongeziene happening met 500 nieuwsgierige dealers die als eersten en dus overenthousiast de nieuwste Range Rover SUV mochten ontdekken.

Na de dealers was het de beurt aan de consumenten. Via een slim registratietraject werden 1.500 Land Rover-fans over twee dagen uitgenodigd in respectievelijk Brussel en Amsterdam, waar ze op een gepaste locatie met de nodige égards en culinair hoogstaande hapjes ontvangen werden om er de magische onthulling van de Velar bij te wonen. Het woord onthulling mag je bij deze letterlijk nemen: in lijn met de naam "Velar", afgeleid van het Latijnse velare dat 'omsluieren' of 'bedekken' betekent, werd de Range Rover Velar in ware Cirque du soleil-stijl door twee trapezeartiesten met de nodige acrobatie op unieke en elegante wijze ontsluierd. Omdat een beeld meer zegt dan duizend woorden, klikt u hier voor onze eventclip.

Het mag duidelijk zijn dat de productlancering van de Range Rover Velar opnieuw een schot in de roos was: een unieke, originele en slim uitgekiende 360° launch campaign, perfect op maat van zowel dealers als consumenten.

Interesse?

Contacteer Panama Events en zij doen voor u hetzelfde, of meer.

Website Panama Events

Facebook Panama Events

Meer van Panama :