Event Agencies

Oct 1, 2020, 22:36
De puntjes op de i van de Zoute Grand Prix

De puntjes op de i van de Zoute Grand Prix

05 november 2018

Pracht, praal, prestige: ze blijven onlosmakelijk verbonden met de Zoute Grand Prix, het prestigieuze oldtimerevent dat naar jaarlijkse gewoonte begin oktober plaats vindt in het mondaine Knokke-Heist. Voor het derde jaar op rij tekende Panama Events in samenwerking met Zoute Events voor de productie, VIP hospitality en coördinatie van deze exclusieve happening.

De Zoute Grand Prix is zonder twijfel uitgegroeid tot een van de meest prestigeuze events van het jaar. Autoliefhebbers uit binnen- en buitenland begeven zich naar het trendy Zoute om er de meest tot de verbeelding sprekende wagens te aanschouwen. Met onder meer de Zoute Rally, de Zoute GT, het Concours d’Elégance en de Zoute Sale - een veiling van peperdure classics - was het ook programma van deze achtste editie opnieuw rijk gevuld.

Panama Events, het evenmentiële departement van Panama Group, tekende in samenwerking met Zoute Events voor het derde jaar op rij voor de productie, organisatie en hosting van de VIP-venues. Met name de Marquee op het Albertplein, de Drivers Club op de Zeedijk en de VIP Marquee op de Royal Zoute Golf Club werden door Panama Events op- en afgebouwd en van A tot Z aangekleed en ingericht, uiteraard met de typische Panama touch: smaak- en stijlvol, met oog voor het allerkleinste detail. Een team van 20 medewerkers stond vervolgens gedurende vier dagen in voor het ontvangen en begeleiden van zo’n 7.500 VIP’s, gasten, genodigden, partners en sponsors. Daarnaast nam het ook de catering-cooördinatie, signalisatie en mobiliteit voor haar rekening en bouwde het voor haar klant Jaguar op het Albertplein een afzonderlijke stand waar eveneens vier dagen lang dealers en klanten ontvangen, begeleid en van alle nodige info voorzien werden.

In cijfertaal? 21 evenementen over 4 dagen op 5 verschillende locaties, 4.500 manuren, 4 maanden voorbereiding en het coördineren van meer dan 200 verschillende leveranciers - een titanenwerk dat niet alleen een perfecte planning vraagt, maar ook het uiterste vergt van zowel crew, productie, hosts als hostessen.

De absolute eyecatcher was opnieuw de grandioze Marquee op de Royal Zoute Golf Club. De VIP-tent, 2.500m2 groot, werd met meer dan 5.000 lengtemeter houten latten en 100 lengtemeter op maat gemaakte lambriseringen volledig in het hout ingekleed en vervolgens afgewerkt met glas en smeedijzeren ramen en deuren. Panama Events leverde eens te meer bewijs van haar sterk conceptueel denken en bouwen: de tent werd zo uitgewerkt dat ze qua stijl perfect aansloot op het traditionele clubhouse en dankzij de zorgvuldig gekozen kleurenspots als het ware opging in de omliggende natuur. Het resultaat was een visueel spektakel waarbij interieur en exterieur naadloos in elkaar overliepen.

Met deze derde samenwerking zette Panama Events meer dan ooit de puntjes op de i van dit exclusieve event en bewees het op basis van haar expertise en know-how eens te meer grootschalige events perfect in goede banen te kunnen leiden, mét smaak en oog voor detail.

Klik hier voor beelden van de Marquee, Drivers Club en Zoute Sale, en hier voor beelden van de Marquee op de Royal Zoute Golf Club.

www.panamaevents.be 

info@panamaevents.be

+32 9 292 69 93

Meer van Panama :