Event Agencies

Jul 13, 2020, 3:08
Starten in stijl

Starten in stijl

06 oktober 2017

Panama Events leidt in Düsseldorf de start van de Tour de France in goede banen

Geen ‘Grand Boucle’ zonder ‘Grand Départ’, het moment waarop tienduizenden gasten, genodigden en VIPs zich verdringen voor de start van ’s werelds grootste en meest tot de verbeelding sprekende wielerronde. Dat was dit jaar niet anders, al lag de ‘départ’ ditmaal in het Duitse Düsseldorf.

Geen probleem voor het Panama Events-team, dat als exclusieve partner van Flanders Classics verantwoordelijk is voor het VIP hospitality-management van alle grote wielerklassiekers, waaronder ook de Ronde van Vlaanderen, en dus wel raad weet met evenementen op groot verzet.

Net als twee jaar terug in Utrecht nam Panama Events ook in Düsseldorf het operationele management van de VIP-paviljoenen op zich. 450 enthousiaste en ervaren medewerkers stonden in voor het conceptueel uitdenken, opbouwen, inrichten en inpassen van de paviljoenen langs het parcours. Daarnaast zorgde het team voor een vlekkeloze aanpak van de mobiliteit inzake verkeer en aanrijroutes, voor het ontvangen en hosten van meer dan 4.000 VIP’s en genodigden, en voor het verzorgen van animatie, muzikale omkadering, catering en veiligheid van de gasten. Een titanenwerk dat op basis van Panama Events’ know-how, toewijding en teamwork perfect in goede banen geleid werd.

Toch draait het bij Panama niet enkel om ‘big event-hospitality’. De afgelopen maanden waren er ook kleinere maar daarom niet minder straffe activaties, zoals productlanceringen voor Opel en Jaguar, partner- en familiedagen, staff events, incentives en zelfs een communiefeest in de vorm van een kidstriatlon!

U zoekt een eventpartner?

Contacteer ons en we werken samen met u een plan uit, groot of klein, met een budget op maat.

www.panamagroup.be

Meer van Panama :