Event Agencies

Oct 22, 2019, 18:31
Panama Events zorgt voor een speciale twist!

Panama Events zorgt voor een speciale twist!

23 maart 2017

Stijlvol symposium scoort super bij slimme geneeskundige specialisten van Spanje tot Scandianvië. Belgische bloggers en de beste beddengoedfabrikant beleven bijzondere bijeenkomst vol betoverend boxspringtextiel en bosbessensmoothies: Twee tongtwisters recent gecrëerd door Panama Events

Stijlvol symposium scoort

In januari organiseerden we –  voor het derde jaar op rij – de Post San Antonio Meeting, een gerenommeerd symposium rond borstkanker, gesteund door farmaciereuzen AstraZeneca en Roche. Maar liefst 200 specialisten van over de hele wereld ontmoetten elkaar in het gracieuze Steigenberger Wiltcher’s Hotel in Brussel. Panama Events tekende voor het hele event: van uitnodiging tot technische setup, van de stijlvolle inkleding tot het serveren van exquise hapjes en drankjes.

Ook een symposium of congres op de agenda? Wij helpen u de gepaste setting te creëren.

Allesbehalve een ver-van-uw-bed-show

Voor hun nieuwste collectie toverden wij samen met Auping, de Nederlandse beddengoedfabrikant, het fabriekspand De Firma drie dagen lang om in een exclusieve showroom. 150 dealers en 15 lifestyle bloggers werden uitgenodigd en konden genieten van zachte boxsprings, prachtig textiel, een smakelijk diner en verrassende workshops.  Op het einde van de avond keerden ze huiswaarts met zelfgemaakte kussens uit Auping reststoffen, verse smoothies, inspiratie voor hun blogs en een hoofd vol zoete dromen.

Een format dat ook met uw producten of diensten matcht? Laat ons het voor u uitzoeken.

www.panamagroup.be

Meer van Panama :