Event Agencies

Aug 8, 2020, 5:49
Panama lanceert de “All New Land Rover Defender”

Panama lanceert de “All New Land Rover Defender”

07 januari 2020

71 jaar na de allereerste versie van de Defender, heeft Land Rover een nieuwe versie van dit iconische voertuig gelanceerd. Panama Events kreeg de opdracht om zowel in België als in Nederland een lanceringsevent op poten te zetten, dat matchte met het sterke, robuuste en avontuurlijke karakter van deze terreinwagen.

Het oermodel van deze rasechte Britse terreinwagen stamt uit 1948 en heeft nu een complete make-over gekregen.  De moderne herinterpretatie van de Defender omvat veel nieuwe technologieën, maar blijft tegelijkertijd wel trouw aan het origineel. Ook de terreincapaciteiten blijven onverminderd sterk.

Om deze lancering in de verf te zetten, vroeg Land Rover aan Panama om zowel in België als in Nederland een lanceringsevent te organiseren. 

Allereerst moest het evenement het iconische karakter van de Defender in de verf zetten. De genodigden werden ontvangen in een oud, robuust gebouw met een ziel. Ze werden meegenomen in het verhaal van het icoon, aan de hand van een museum en een parcours langs verschillende oude en unieke Defender-modellen.

Ook het sterke, robuuste en avontuurlijke karakter van de Defender werd naar het event vertaald. Een op maat gemaakte large format film over de historische Defenders werd getoond op robuuste zeecontainers, die dienst deden als gigantisch projectiescherm.

Het eigenlijke reveal-moment lag helemaal in lijn met de avontuurlijke uitstraling van de Defender. Een container werd door rappellers aan een authentieke rolbrug vanaf 28m hoogte omhoog getrokken, zodat de All New Land Rover Defender tevoorschijn kwam. Ook in de inrichting, food & drinks werd het avontuurlijke en ‘capable of great things’ thema doorgetrokken met out-of-the-box gerechten, en zeecontainers die waren ingericht als extra experience boxen.

Meer van Panama :