Event Agencies

Jan 24, 2020, 6:31
Valentijnslunch à l’Orange

Valentijnslunch à l’Orange

07 maart 2018

Rozen verwelken, schepen vergaan... Dus wat te doen als je een unieke ‘feel good’ Valentijnsactie wil organiseren? Liefde gaat door de maag, dacht men bij Orange, en dus kozen ze als concept voor een activatie waarbij men een exclusieve Valentijnslunch kon winnen, bereid door een absolute topchef. Om het écht uitdagend te maken, werd beslist om niet één, maar drie lunches te organiseren, op drie verschillende locaties, met 3 verschillende chefs, all in one day. Voor de uitwerking van de actie deed Orange beroep op vaste partner Panama Events. Challenge accepted!

Panama Events wist niemand minder dan Viki Geunes, Sang Hoon Gembrière en Alexandre Dionisio te strikken om een Valentijnsmenu mét duidelijke signatuur samen te stellen. Viki Geunes is eigenaar van tweesterrenzaak ’t Zilte in Antwerpen. Sang Hoon Gembrière runt het internationaal vermaarde L’Air du Temps in Eghezée, eveneens een tweesterrenzaak. Alexandre Dionisio - 1 Michelin ster achter zijn naam - staat sinds 2014 achter het fornuis van het Brusselse La Villa in the sky. Duidelijk drie grote gastronomische spelers dus. Zij ontvingen elk op een afzonderlijke pop-up locatie in respectievelijk Antwerpen, Luik en Brussel de winnaars van een Orange shop-activatie waaraan iedereen kon deelnemen. De ‘happy few’ die uiteindelijk mochten aanschuiven, zagen zich zalig in de watten gelegd met een champagne-aperitief en 3-gangen menu van de hand van een van de genoemde meesters.

Drie exclusieve locaties, evenveel gerenommeerde topchefs en enkele gelukkige winnaars vormden de ingrediënten voor een onvergetelijke Valentijnslunch à l’Orange. Happy Valentine!

www.panamaevents.be

Facebook

Meer van Panama :