Event Agencies

Jul 29, 2021, 23:14
It’s time to dance again!

It’s time to dance again!

15 juli 2021

Na meer dan anderhalf jaar afstand houden, thuiswerk en het uitblijven van events, is het eindelijk tijd om opnieuw te dansen. Dazzle Events is herrezen en start de zomer met een unieke pop-up! Bovendien wordt het team versterkt door de komst van Lieselot Meesschaert, die nog eens 6 jaar event-ervaring bijbrengt op de teller van Dazzle Events.

Once you pop …

... we can't stop! Dazzle Events pakt meteen uit met een unieke pop-up locatie in een maïsveld. Klaar om tussen 11 en 19 september een écht feest te plannen?

Wil je jouw medewerkers na maanden thuiswerk nog eens samenbrengen op een locatie om u tegen te zeggen? Ben je op zoek naar een originele setting voor je product launch? Of ben je event planner en wil je jouw bedrijf of klant een totaalconcept aanbieden? Get excited en lees vooral verder.

Ontdek ons aanbod

Van 10 tot 19 september ben je welkom in Dranouter. We toverden een groot maïsveld om tot een gezellig festival- en kampeerterrein voor een exclusiev beleving zonder zorgen. Baan je een weg door ons maïsdoolhof en sta versteld dankzij het unieke decor.

Hou je het graag rustig met wat stand-up comedy, een movie-night of performers? Of gaat je voorkeur uit naar een full force concert of festival? Alles kan! We voorzien een volledig uitgewerkte technische setup met een stage waarmee we de perfecte sfeer en setting voor jouw event creëren.

Bij Dazzle Events ontzorgen we je van begin tot eind. Je kan rekenen op een gezellige festivalsetting geschikt voor 100 tot 350 personen, foodtrucks en een verzorgd kampeerterrein. Voor wie graag blijft overnachten, zijn er 105 glamping tenten voor twee personen voorzien. Ook je wagen kan je makkelijk kwijt, want op onze parking kunnen maar liefst 200 wagens parkeren.

En denk eraan: once you pop, Dazzle Events can’t stop!

Let’s organize!

Meer weten of reserveren? Let’s get in touch!

Contacteer Dazzle Events via info@dazzle-events.be of 0472 49 43 43.

Meer van Dazzle Events :

Dazzle Events