Event Agencies

Aug 23, 2019, 20:36
De Vlaamse Milieumaatschappij viert eco-personeelsfeest met Dazzle Events

De Vlaamse Milieumaatschappij viert eco-personeelsfeest met Dazzle Events

10 mei 2016

Hoe kan je vandaag origineel en vernieuwend voor de dag komen met een personeelsfeest? Met die vraag kwam de VMM aankloppen bij Dazzle Events. Het team luisterde naar de specifieke wensen en werkte een concept op maat uit, waarbij het beschikbare budget optimaal werd ingezet.

  • Uitdaging nummer 1: het milieu vormt zowat de bestaansreden van de VMM. Een ecologische insteek was dus zeker aangewezen, zowel wat de locatie als de invulling van het event betreft met als nadruk de catering.
  • Uitdaging nummer 2: het maximum halen uit het vooropgestelde budget.

Groen licht voor een groene locatie

Met Hôtel de la Poste stelde Dazzle Events een centraal gelegen locatie in de hotspot-setting van Tour & Taxis (Brussel) voor. “Bovendien verkreeg deze zaal het Green Key ecolabel,” vertelt Thijs Bekaert. “Voor de catering deden we dan weer een beroep op Biorganic Factory, een traiteur met een duurzame focus.” Het aanbod van al dan niet vegetarische bereidingen op basis van lokale en seizoensgebonden producten viel bij alle aanwezigen in de smaak.

In de details toont zich de meester

Erwin Coppens (HR-teamverantwoordelijke bij de VMM) kijkt tevreden terug op het event: “Geslaagd over de hele lijn! Wij stelden niet zo’n buitenissige eisen, maar vaak verraste Dazzle Events ons met kleine ingrepen die wel degelijk een grote impact hadden. Zo vroegen wij om ergens een loungeruimte te voorzien. Die kwam er, maar dankzij het team stond er ook een muziekinstallatie en een koffiebar. Dat maakte het helemaal àf.”

Wilt u een personeelsfeest met een persoonlijke insteek organiseren? Bel 053 39 88 83 of mail naar info@dazzle-events.be

www.dazzle-events.be

Meer van Dazzle Events :

Dazzle Events