Event Agencies

Mar 29, 2024, 16:02
Dazzle Events organiseert Pokémon-tornooi op SPIEL 16 in Essen

Dazzle Events organiseert Pokémon-tornooi op SPIEL 16 in Essen

24 november 2016

Sinds dit jaar organiseert Dazzle Events het leeuwendeel van de Europese events voor The Pokemon Company International, met hoofdzetel in Londen. Naar aanleiding van de ‘Internationale Spieltage SPIEL’ in het Duitse Essen realiseerde het team een opgemerkte beursstand.

De marketingafdeling van Pokémon zoekt spelers voor de games, waarna het departement ‘Organized Play’ instaat voor de klantenbinding. Tegen die achtergrond organiseert Pokémon over heel Europa tornooien. Op de consumentenbeurs SPIEL’16 verzorgde Dazzle Events de logistieke aspecten van de beursdeelname: het plaatsen van de stand en het voorzien van alle technische en praktische materialen.

Optimaliseren van beursdeelname

Wouter Maenhaut (Dazzle Events): “We verzekerden ook de set-up van live-streamingfaciliteiten op de stand en daarnaast organiseerden we een Pokémon-tornooi in een aparte zaal. Op die manier kreeg zijn beursdeelname extra weerklank.”

Snel en flexibel

Dazzle Events kreeg de opdracht pas in laatste instantie binnen. Geen ideaal scenario, maar wel een prima gelegenheid om de vaak geroemde flexibiliteit van het team in de verf te zetten. Iets wat de klant bijzonder kon waarderen.

Plant u ook een beursdeelname in binnen- of buitenland…? Bel 053/39.88.83 of mail naar info@dazzle-events.be

www.dazzle-events.be

Meer van Dazzle Events :

Dazzle Events