Event management

Apr 25, 2024, 19:17
Maak kennis met Radarwerk, de nieuwste partner van de BEA Awards

Maak kennis met Radarwerk, de nieuwste partner van de BEA Awards

05 oktober 2015

Op 1 oktober is de inschrijvingsperiode voor de BEA Awards 2016 van start gegaan. Hoewel het nog even afwachten is welke agentschappen en cases deze nieuwe editie zullen kleuren, kunnen we u vandaag toch al belangrijk nieuws meegeven. De BEA organisatie mag immers het jonge bedrijf Radarwerk verwelkomen als een van de officiële partners van de BEA Awards.

Diether Hajek legt uit wat Radarwerk precies is, en waarom zij voor een partnership met de Benelux Event Awards hebben gekozen.

"Radarwerk is een eventpartnership-bureau", zo legt Diether Hajek uit. "Wij faciliteren alles wat er aan personeel en crew nodig is bij corporate events, publieksevents en festivals. Dit kunnen stagiaires, vrijwilligers en jobstudenten zijn, maar evengoed ervaren freelancers en leidinggevenden. Je crew is de eerste link tussen je bezoeker en je organisatie, en daarom is het essentieel dat deze mensen de juiste uitstraling en attitude hebben. Door de combinatie van een goede screening, een slimme planning en een sterke coaching zorgt Radarwerk voor een betere crew. Op die manier willen we onze klanten alle zorgen hieromtrent uit handen nemen."

De BEA Awards zijn voor Radarwerk een gedroomde gelegenheid om zich verder bekend te maken binnen de evenementensector.

"De BEA Awards zijn toch nog altijd het hoogste niveau van erkenning binnen de sector. Bovendien is iedereen die iets of wat betekent binnen de sector op het BEA-evenement aanwezig. Dat maakt dat de BEA Awards voor ons een goede opportuniteit zijn om onze naam verder bekend te maken, om banden te versterken, en om nieuwe contacten leggen. Om al die redenen hebben wij dan ook besloten om dit jaar als partner met de BEA's in zee te gaan. Wij zullen op 24 maart 2016, tijdens de BEA-avond, alvast nadrukkelijk aanwezig zijn", zo besluit Diether Hajek van Radarwerk nog.

www.radarwerk.be

Meer van Radarwerk :

Radarwerk