Event management

Apr 19, 2024, 2:37
Een hete zomer vol lachende gezichten bij Radarwerk

Een hete zomer vol lachende gezichten bij Radarwerk

07 juli 2015

Radarwerk is bezig aan een drukke en hete zomer! Deze zomer beleven 100-den studenten en eventprofessionals samen met 10-tallen verenigingen een boeiende en onvergetelijke zomer met Radarwerk. Als full service personeelspartner van events, festivals en toeleveranciers wordt Radarwerk erg gewaardeerd omwille van de lachende gezichten bij onze medewerkers en klanten.

Onze glimlach geeft jouw bezoekers een warm gevoel! Jij wil toch ook stralend personeel op je evenement? Radarwerk rekruteert, screent en plant op projectmatige basis met een zeer klantgerichte aanpak. Het resultaat is dat onze medewerkers perfect geschikt zijn voor de job: of het nu een toogteam, stagehands of promoboys/girls zijn.

Ons team zorgt met een lach ervoor dat jouw evenement een succes wordt! Niet enkel ons personeel loopt goedgemutst rond. Een lach terugkrijgen is de grootste waardering die wij kunnen krijgen van jouw (onze klant). In ruil gaan wij tot het uiterste voor onze klant en luisteren we graag naar al je noden en wensen, ook last minute.

Radarwerk gaat voor een persoonlijke aanpak. Like onze facebook en leer deze zomer iedere week een nieuw teamlid van Radarwerk kennen. Sinds kort werken we met 6 full time medewerkers bij Radarwerk. Ook ons klantenbestand groeit razendsnel aan.

Wordt onze 200ste klant in 2015 en krijg een exclusief etentje voor 2 personen.

www.radarwerk.be

Meer van Radarwerk :

Radarwerk