Event management

Jul 18, 2019, 9:41
Radarwerk ontzorgt Jumperke in drukke tijden

Radarwerk ontzorgt Jumperke in drukke tijden

20 juni 2018

Jumperke is een verhuurbedrijf dat zich een doorgedreven specialist in springkastelen, hindernisbanen en opblaasbare attracties mag noemen. Het bedrijf, dat in 2012 van start ging, is vandaag één van de grootste spelers in zijn sector en heeft in drukke periodes vaak nood aan extra personeel. Daarvoor doet de onderneming uit Wuustwezel beroep op Radarwerk.

Jumperke in korte tijd uitgegroeid tot één van de toonaangevende verhuurders van springkastelen.

“We hebben meer dan 250 springkastelen in voorraad in ons 1.500 m2 groot magazijn in Heist op den Berg”, vertelt Nick Van den Broeck. “Dit jaar hebben we net ‘AIRLAND’ gelanceerd. Dat is een uniek springkasteel van niet minder dan 1800 m², waarmee we ons richten op de grotere events. We hadden van in het begin erg veel particulier klanten, maar elk jaar vinden ook meer evenementen hun weg naar Jumperke waarbij we ook probleemloos grotere projecten kunnen doen.”

Sinds afgelopen winter doet Jumperke beroep op Radarwerk om in drukke tijden extra personeel te vinden.

“We hadden een vacature voor extra oproepkrachten geplaatst op Facebook en daar hebben de mensen van Radar op gereageerd. Dat was meteen ook de start van een vruchtbare samenwerking. Op die manier hebben we in de drukke communieperiode via hen snel aan voldoende extra mensen kunnen geraken. De studenten van Radar gaan elk met een ervaren vaste man van ons mee de baan op om alle springkastelen op te stellen en weer af te breken. Radar zoekt de studenten en regelt de volledige administratie waardoor dat voor ons al een grote zorg minder is in die hectische periode. Ik geef gewoon door hoeveel mensen ik nodig heb en zij regelen de rest. Makkelijker kan niet.”

www.jumperke.bewww.radarwerk.be

Meer van Radarwerk :

Radarwerk