Event management

Apr 25, 2024, 17:54
Radarwerk leidt LingeriePro in goede verkeersbanen

Radarwerk leidt LingeriePro in goede verkeersbanen

19 oktober 2017

Om onder meer de parkeerfaciliteiten en de shuttlediensten in goede banen te leiden, deed de vakbeurs LingeriePRO beroep op het team van Radarwerk. “Met succes”, blikt organisator Philippe Bracke van Pro-Tradegroup tevreden terug op de vlotte samenwerking. “Zij hebben een duidelijke visie, denken sterk mee en hanteren bovendien een correcte prijsstelling.”

Hoewel Antwerpen in de wereld bekendstaat als de modestad bij uitstek in ons land, telt de metropool slechts één modevakbeurs, overigens zelfs de enige B2B modebeurs in België. “LingeriePRO toont alles wat met ‘bodyfashion’ te maken heeft. Wij leggen de klemtoon op ondermode, maar zien dat breder dan louter en alleen lingerie. Bij ons vind je de mooiste collecties van corsetterie, nachtmode en homewear, terwijl ook ruime aandacht gaat naar badmode, beenmode, shapewear, accessoires, enz. Wij volgen nauwgezet de markttrends op en houden via onze talrijke standhouders de vinger aan de modepols.”

De vakbeurs vond plaats in de Antwerpse Waagnatie. “Gezien er in de onmiddellijke omgeving slechts plaats is voor 300 wagens en we af te rekenen hadden met wegenwerken op ’t Eilandje, moeten we extra aandacht besteden aan het parkeerbeleid. Bovendien is openbaar vervoer daar niet echt evident en is ons doelpubliek - dat zijn vakmensen uit de hele Benelux - vrij sterk auto-georiënteerd. Daarom hebben we binnen het havengebied alle mogelijkheden bekeken en hebben we gewerkt met drie verschillende parkings. Om alles vlot te laten verlopen, hebben we beroep gedaan op de specialisten van Radarwerk. En dat niet alleen om een vlotte doorstroming op de parkings zelf mogelijk te maken, ook de organisatie van de shuttledienst van en naar de Waagnatie hebben wij aan hen toevertrouwd. In het laatste geval leverden wij de wagens, Radarwerk zorgde voor de chauffeurs.”

Ondertussen was het al de derde editie – één wintereditie en twee zomeredities –dat Pro-Tradegroup een samenwerking met Radarwerk op poten zette. “Vroeger werkten we samen met een ander bedrijf, maar daar waren we niet bepaald tevreden over. We kregen echter een spontane mail van Radarwerk en zijn dan samen rond de tafel gaan zitten. Met succes, want de problemen uit het verleden doen ze niet meer voor. Integendeel, we zijn zeer tevreden over hun werk en vooral de pluspunten ten opzichte van andere aanbieders. Zij denken mee met ons en maken een gedetailleerd verslag, waarbij ze zelf zorgen voor bijsturing waar dat nodig is en suggesties doen. En dat is altijd in ons voordeel. Een voorbeeld? Als het werk met zeven mensen wordt gedaan en zij denken dat het ook met zes mogelijk is met dezelfde service, dan melden ze ons dat. Ook op financieel vlak denkt Radarwerk dus mee, want zij beseffen dat de kostenstructuur van een organisatie zoals een vakbeurs vaak onder druk staat. Bovendien hanteren zij een correcte prijsstelling én getuigen ze van een doordachte visie die gericht is op zelf initiatief nemen om tot oplossingen te komen. Met andere woorden: als organisator hoef je je daar allemaal niet mee bezig te houden en kun je je 100% concentreren op de beurs zelf!”

www.radarwerk.be

Meer van Radarwerk :

Radarwerk