Event management

Apr 20, 2024, 6:13
Tweede editie MICEllorca: #micellorca18 met Sven Nys en tegen kanker

Tweede editie MICEllorca: #micellorca18 met Sven Nys en tegen kanker

17 oktober 2017

In februari dit jaar nam een groep van 14 fiets-aficionados uit de MICE-sector op het mooie eiland Mallorca in de Balearen deel aan #micellorca17, een initiatief van Erik Wood, CEO en oprichter van Eventonline. De positieve vibes en camaraderie onder de MICE-professionals die deze fiets-incentive heeft teweeggebracht, resulteerde in de organisatie van een tweede editie die doorgaat van 20 tot 24 februari 2018.

Voor deze tweede editie zorgt Erik Wood al meteen voor een primeur. De ‘Kannibaal van Baal’, niemand minder dan Sven Nys, is tevens van de partij en zal de begeleiding verzorgen! De ‘Keizer van het Veldrijden’ zal bovendien een keynote speech brengen tijdens een seminarie met aandacht voor de factoren die belangrijk en vooral motiverend zijn geweest voor de opbouw naar en de realisatie van steeds nieuwe uitdagingen. Belangrijke elementen als teamwork, intrinsieke motivatie, focus en gedrevenheid komen aan bod in een verhaal dat rijkelijk wordt geïllustreerd met heel concrete voorbeelden.

Erik Wood gaat echter nog een stap verder. #micellorca18 wordt tevens een fundraiser tegen kanker.

“In 2014 werd ikzelf geconfronteerd met de ziekte. Ik heb de laatste jaren heel veel energie gestoken om ertegen te vechten, eerst bij mijzelf, maar ook naar anderen toe. Mensen die het moeilijk hebben, probeer ik te motiveren er voor te blijven gaan.”

Vandaar ook een oproep aan de eventsector om massaal #micellorca18 te steunen.

“We zijn met 22 renners en Sven Nys, de target is om 20.000 euro in te zamelen voor kanker research”, aldus een vastberaden Erik Wood.

Interessant voor alle bedrijven, want voor een bijdrage vanaf 40 euro wordt een fiscaal attest bezorgd. Vanaf 250 euro volgt er tevens een vermelding op social media, en voor bedragen vanaf 1.000 euro komt een fotograaf ter plaatse! Klik hier voor meer info en schenking. Eventonline stortte het eerste bedrag van 500 euro.

Op de eerstvolgende MICE party wordt dan het opgehaalde bedrag bekend gemaakt!

#micellorca18 gaat door van 20 tot 24 februari 2018 en het MICE-peloton zal verblijven in het Lindner Hotel Portal Nous.

www.eventonline.be