Event Agencies

Jun 25, 2019, 20:10
White Rabbit organiseert afscheidspersoneelsfeest Record Bank

White Rabbit organiseert afscheidspersoneelsfeest Record Bank

29 juni 2017

Normaal gezien worden personeelsfeesten georganiseerd om werknemers te bedanken voor hun inzet en ze te motiveren om er een nog beter jaar van te maken. Aangezien het merk Record Bank verdwijnt onder de paraplu van ING was dit een ander soort personeelfeest: een laatste keer samenzijn onder Record Bank collega’s.

White Rabbit werd gevraagd om er een superfeest van te maken. Want ondanks het afscheid mocht het geen treurige bedoening worden. Het moest een laatste keer knallen, het zou een waardig en onvergetelijk afscheid worden. Een moeilijk evenwicht waarin vreugde en nostalgie werden gerespecteerd. Een evenwicht dat een ervaren bureau als White Rabbit uiteraard wist te vinden.

Onder het thema ‘colourful white’ werd een sfeer gecreëerd van puurheid en sereniteit, en tegelijk van feest en toekomstgerichte vrolijkheid.

In de Wide Gallery in Vorst stylede White Rabbit een hemels witte setting met sfeervolle onthaalanimaties en catering in het thema. De verwondering van de gasten was groot.

Na het diner veranderde de sfeer plotsklaps in een uitgelaten kleurrijke partymood. Een verrassingsact in het donker bracht de nodige kleurrijke energie, en geen seconde later barstte van de overkant van de zaal een live-optreden los, die het aanwezige publiek onmiddellijk mee nam in keiharde ambiance.

Kleurrijke figuren deelden al dansend speelse gadgets uit, die de uitgelaten sfeer compleet maakten. De DJ nam over, en draaide de juiste muziek, gezien de vele dansende lichamen.

“Dit was net hetgeen we nodig hadden. Het was er ‘boenk’ op.” reageerde Record Bank achteraf.

Wil je ook een event dat ‘er boenk op zit’, ondanks de misschien moeilijke boodschap? Laat het dan over aan de professionals: bel White Rabbit.

www.white-rabbit.be

Meer van White Rabbit :

White Rabbit