Event Agencies

Feb 21, 2020, 16:18
Evenementenbureau White Rabbit sterk 2016 tegemoet

Evenementenbureau White Rabbit sterk 2016 tegemoet

08 februari 2016

Al sinds de oprichting in 2008 is White Rabbit een gewaardeerd en snelgroeiend evenementenbureau. 2014 was voor het Gentse bureau een absoluut topjaar. In de loop der jaren kwamen er ook merken en diensten bij. In 2015 namen ze bewust even tijd om wat zaken te herbekijken en bij te schaven om de groei te kunnen bestendigen.

Jo Haegeman, Managing Director:

“Snel groeien is natuurlijk zeer prettig, maar niet altijd even eenvoudig. Het was tijd om te reflecteren en onze koers bij te sturen. Réculer pour mieux sauter. Focus op de essentie en waar we écht het verschil in maken.

Zo besloten we te stoppen met de organisatie van teambuildings en met onze eventlocatie. Daarnaast werden intern wat procedures herschreven en taken herverdeeld. Tesamen zorgde dat voor een personeelsherschikking. Als afsluiter verhuisden we eind december naar een gezellig herenhuiskantoor tegenover de Vooruit in Gent en lanceerden de nieuwe website.

Gevolg is dat we terug Lean & Keen* zijn.”

“De expertise van White Rabbit in celebration & communication events wordt opnieuw de enige focus. Merkstrategie events, interne communicatie events, client events, personeelsfeesten, jubilea, seminars en dergelijke is waar we goed in zijn en waar we nog veel groeipotentieel zien. We gaan op zoek naar nog meer geweldige klanten met een zelfde passie voor evenementiële communicatie als wij. Met de nu al bevestigde mooie events voor o.a. Peugeot-Citroën, Recupel, Provincie Antwerpen, Suez, Indaver, Napoleon Games en Agoria zijn we alleszins al goed begonnen; in 2016 zullen we verder onze stempel op de eventwereld blijven drukken.  ”

In 2016 komt dus een vernieuwd Wit Konijn tevoorschijn. Ze staan al te springen. Check hun cases op www.white-rabbit.be.

* klinkt niet alleen beter dan Lean & Mean maar vertelt ook beter wat we willen.

Meer van White Rabbit :

White Rabbit