Event Agencies

Jun 25, 2019, 19:31
Recupel en Suez vieren verjaardag met White Rabbit

Recupel en Suez vieren verjaardag met White Rabbit

15 november 2016

September was duidelijk een feestmaand. Het Gentse eventbureau White Rabbit won de pitches voor twee mooie jubilea events: Recupel 15 jaar en Suez 20 jaar. Voor Recupel stelde White Rabbit een avond voor met zowel informatie als animatie. De inhoudelijke klemtoon lag op de snel veranderende wereld van technologie, de macht van de consument, en hoe de producenten zich daaraan kunnen aanpassen.

In de aula van Aula Magna werden de genodigden dus gevoed met ideeën en inspiratie door keynotes, filmpjes en dansacts.

Erna was het tijd voor netwerken tijdens een uitmuntend walking dinner in de grote glazen ruimte van Aula Magna die mooi was aangekleed met recupmateriaal en waar de zoete tonen van een muzikaal duo de juiste sfeer brachten. De desserts werden rondgebracht in het futuristisch thema.

Bij Suez Grondreiniging ging het er helemaal anders aan toe. Omdat het bedrijf aan het kanaal in Vilvoorde ligt, liet White Rabbit de Ocean Diva aanmeren voor een stijlvol netwerk- en bedankingsevent. De klanten van Suez werden ontvangen door lightjugglers die het nieuwe logo tevoorschijn toverden. Na de receptie met enkele gesmaakte culinaire verrassingen volgde een unieke act; een zandartieste vertelde het verhaal van 20 jaar Suez met tekeningen in zand.  Ook heel uniek: geen speeches, geen ego’s op het podium; de avond werd 1 grote bedanking voor de klanten. Zij moesten genieten. En dat deden ze dan ook. Van een super diner, tot een act van wereldformaat op het podium als afsluiter. Het feit dat de bar een paar uur langer dan gepland open bleef is een duidelijk teken dat het geslaagd was.

Zelf ook een feestje vieren met een van de beste evenementenbureaus?

www.white-rabbit.be

Meer van White Rabbit :

White Rabbit