Event Agencies

Jun 25, 2019, 20:22
White Rabbit genomineerd voor BEA award met event 40 jaar Makita

White Rabbit genomineerd voor BEA award met event 40 jaar Makita

26 maart 2018

De BEA awards loeren om de hoek en ook dit jaar zijn heel wat straffe events genomineerd voor een award. Zo ook het spectaculaire event ter ere van 40 jaar Makita dat bedacht en georganiseerd werd door het Gentse eventbureau White Rabbit.

White Rabbit werkte voor Makita een concept uit in het teken van de 4 elementen: water, vuur, aarde en lucht. Een avond vol verbazende en internationaal gerenommeerde acts.

De dealers van Makita werden feestelijk ontvangen in de Event Lounge voor een uitgebreide receptie. Daarna werden de gasten uitgenodigd voor een stijlvol gezeten diner met unieke acts tussen elke gang in het teken de 4 elementen: de geschiedenis van Makita vertaald in zandtekeningen, een verbazingwekkende balance act, een vuurspektakel en tenslotte een unieke dansact in het water dat zich afspeelde boven de hoofden van de genodigden.

De avond werd afgesloten met een party en een optreden van de Guga Baul coverband en de White Rabbit-party-dj.

“White Rabbit was onze keuze omdat ze er met het concept ‘boenk op’ zaten” vertelt Yvan De Sitter, Marketing en Sales Manager Makita. “We hadden direct veel vertrouwen in hun professionaliteit en creativiteit. Ook budgettair was alles heel open en correct. We hebben hen het niet gemakkelijk gemaakt in de voorbereiding door de vele wijzigingen en de avond zelf omdat het aanwezige Japanse topmanagement veel aandacht vroeg, maar het was een vlekkeloze avond. Ik heb nog nooit zoveel positieve commentaren gehoord na een event. We zijn zeer blij dat het Makita event de finale van de BEA’s haalt”.

Ook een event met wawfactor organiseren?

Check www.white-rabbit.be

Meer van White Rabbit :

White Rabbit