Event Agencies

Jun 25, 2019, 20:15
Succesvol Charity event voor UZ Brussel door White Rabbit

Succesvol Charity event voor UZ Brussel door White Rabbit

14 februari 2017

Villa Samson is een mooi, nieuw project van het UZ Brussel; een vleugel waarin patienten met hun huisdieren contact mogen hebben. Voor het sluitstuk van de donatiecampagne vroeg het UZ aan het eventbureau White Rabbit om een uniek charitydiner te organiseren.

Uiteraard was het doel zoveel mogelijk van de nodige overblijvende fondsen op te halen. Het moest ook een onvergetelijke avond worden waar de donateurs met plezier en trots zouden aan terugdenken.

Het Gentse evenementenbureau is specialist in het creëren van events met een focus op emotie en experiences, dus de keuze van het UZ Brussel was snel gemaakt.

Er werd gekozen voor een unieke locatie, die werd gesponsord door Citroën, een andere klant van White Rabbit: de bekende grote Citroëngarage aan de Brusselse Yser. Deze locatie wordt binnenkort een museum ism het Centre Pompidou.

De 2e verdieping met grote ramen met zicht op Brussel werd door White Rabbit zeer sfeervol aangekleed als een warme, huiselijke villa, met veel aandacht voor het verhaal van Villa Samson. Een VIP valet service parkeerde de wagens van de gasten in het immense gebouw.

Het uitgelezen menu werd gebracht door 2-sterrenchef Viki Geunes (’t Zilte, Antwerpen).

Op het podium praatte Geena Lisa met veel gusto een show aan elkaar waar verbazende acts, veilingen van unieke (gesponsorde) stukken en belevingen, en muziek elkaar opvolgden. De gasten haalden met plezier hun bankkaart boven bij de hostessen die met betaalautomaten de zaal rondgingen.

Op het einde van de avond kon het team van UZ Brussel met veel blijdschap aankondigen dat de meer dan 200 aanwezigen vanavond inderdaad de laatste grote som bij elkaar hadden gedoneerd om het project van start te kunnen laten gaan. Reacties als “dit was de beste charity diner die ik ooit meemaakte” waren niet van de lucht.

Meer info: www.villasamson.be - www.white-rabbit.be

Meer van White Rabbit :

White Rabbit