Event Agencies

Jul 6, 2020, 1:07
Een grensverleggend stadsspel waar fictie en realiteit elkaar raken

Een grensverleggend stadsspel waar fictie en realiteit elkaar raken

13 februari 2017

Vergeet de klassieke iPad city games, verleg je grenzen, ga de directe confrontatie aan met je eigen beeld van de stad en laat je verrassen. Event Masters stelt voor…. ‘De Rally’: een uniek interactief iPad stadsspel die ver van de platgereden paden gaat en waar fictie en non-fictie ontzettend dicht tegen elkaar liggen.

De Eye-path city game is een interactief stadsspel dat gespeeld wordt in een stad naar keuze (Borgerhout, Brussel, Kortrijk) en waarbij je gebruik maakt van iPads.

Voor hun themaversie ‘de Rally’ nam Event Masters het theatergezelschap ‘Bad van Marie’ onder de arm. Het professionele gezelschap maakt steeds voorstellingen die op het scherp van de snee balanceren. Fictie en realiteit worden op een subtiele manier door elkaar gehaald, waardoor de deelnemers zeer genuanceerd, zoals een fotograaf, naar de realiteit kijken en daardoor hun grenzen en vooroordelen verleggen. Na het bijwonen van een voorstelling van Bad van Marie, vroeg Event Masters het gezelschap dan ook een thema-rally uit te werken.

Het resultaat is ‘De Rally’ geworden. Een stadsrally waarbij je van de ene in de andere verwondering valt. Bad van Marie maakte een wonderlijke wandeling doorheen een buitenwijk van de stad.

‘De Rally’ brengt je op verrassende plaatsen en laat je nadenken over het leven in de hedendaagse stad. Tijdens het spel komt alles en iedereen tot leven, ontmoet je bijzondere mensen op onwaarschijnlijke plekken, kom je heel wat te weten over het leven in de stad en lijkt alles bij toeval net anders te lopen dan gepland.

Het spel is competitief, je staat onder tijdsdruk en je moet vragen oplossen. Je neemt beslissingen die bijdragen tot winst of verlies.

Het spel begint, maar ondertussen ontvouwt ook het theaterstuk zich in de stad.

Acteurs worden passanten, passanten worden acteurs. Alles wat er rond je gebeurt kan een onderdeel worden van een vraag die nog moet komen.

Verleg je grenzen en laat je verrassen!

Waar?

In België : Brussel, Borgerhout, Kortrijk

Event Masters laat je graag kennismaken met De Rally en daar is geen betere manier voor dan het gewoon aan den lijve te ondervinden...  Benieuwd geworden? Hou dan 16 maart vrij in je agenda en schrijf je voor 6 maart in via onderstaande link:

GO TEAM 'DE RALLY', EEN THEMATISCHE IPAD CITY GAME
Donderdag 16 maart | 13u, Antwerpen

Schrijf je in voor 6 maart en ontvang later een mail met meer gedetailleerde informatie. 

www.eventmasters.be

Meer van Event Masters :

Event Masters