Vaste & tijdelijke locaties

Sep 16, 2024, 21:01
Ontdek RBFA Experiences en de ultieme eventlocatie bij Proximus Basecamp

Ontdek RBFA Experiences en de ultieme eventlocatie bij Proximus Basecamp

22 augustus 2024

Ervaar de perfecte setting voor jouw evenementen bij RBFA Experiences by Event Masters. Gelegen op de iconische terreinen van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB), biedt het Proximus Basecamp een unieke omgeving. Of het nu gaat om een teambuilding, meeting, familiedag, bedrijfsfeest of corporate sportdag, onze locatie ademt sportieve geschiedenis en biedt een ervaring die je nergens anders vindt.

Het Proximus Basecamp, doordrenkt met de geest van Belgisch voetbal, vormt de ideale achtergrond voor jouw evenement. Elke hoek van deze locatie vertelt een verhaal, wat bijdraagt aan de bijzondere sfeer van jouw bijeenkomst.

Maak jouw event onvergetelijk

Bij RBFA Experiences wordt jouw visie werkelijkheid, in een setting vol unieke ambiance. De mogelijkheden zijn eindeloos: van interactieve teambuilding activiteiten, tot gezellige familiedagen, dynamische sportdagen en nog veel meer. Of het nu gaat om kleine bijeenkomsten of grootschalige evenementen, wij zorgen ervoor dat elk detail perfect wordt uitgevoerd. Ons doel is om de bijzondere sfeer van het Proximus Basecamp volledig te benutten en jouw evenement onvergetelijk te maken.

Locatie mogelijkheden

Voortaan is het Proximus Basecamp beschikbaar voor de organisatie van evenementen, die je nergens anders vindt. Deze unieke locatie, de thuisbasis van de Red Devils en Red Flames, biedt een bijzondere setting voor jouw evenement.

Met de mogelijkheid om 10 tot 800 mensen indoor in één ruimte te ontvangen, is het de ideale plek voor meetings, teambuildings en andere bijeenkomsten. De vele creatieve locaties ter plekke, zoals de Indoor Hall, de Red Corner en de Clubhouse bieden een unieke setting voor elk evenement. Daarnaast maken de overnachtingsmogelijkheden in het stijlvolle Martin’s Red Hotel het aanbod compleet.

Maak van jouw evenement een bijzondere belevenis die indruk maakt!

Meer info op www.rbfaexperiences.be

Meer van Event Masters :