Event Agencies

Jun 25, 2019, 19:55
Record Bank werkt samen met White Rabbit voor de lancering van Record Credits

Record Bank werkt samen met White Rabbit voor de lancering van Record Credits

30 april 2018

Record Bank reorganiseert 1 van zijn diensten naar Record Credits. Een belangrijke gebeurtenis die op de gepaste manier met de juiste accenten moest aangekondigd worden. Een kick off event met een positief verhaal en nadruk op continuïteit, stabiliteit en met vertrouwde gezichten. White Rabbit weet als geen ander de balans te creëren tussen celebration en communication en werd ingeschakeld als partner voor dit event.

Net om de hoek van het Record Bank hoofdkwartier, werden de gasten verwelkomd in Docks Dome, volledig aangekleed in de huisstijl van Record bank.

Na de receptie is het tijd voor het grote moment. Enkele directieleden komen aan het woord waarna de nieuwe naam en het logo spectaculair worden onthuld door middel van een op maat gemaakte choreografie en enkele special acts.

Daarna is het tijd voor ontspanning! De doeken openen naar de dinerruimte die volledig is aangekleed in de nieuwe huisstijl. Alle eerdere elementen kregen een make-over en staan nu volledig in het teken van het nieuwe Record Credits.

Een lancering die zijn doel alvast niet gemist heeft!

www.white-rabbit.be

Meer van White Rabbit :

White Rabbit