Event Agencies

Jun 25, 2019, 19:30
10 events op 20 dagen. White Rabbit doet het.

10 events op 20 dagen. White Rabbit doet het.

14 september 2017

En? Beetje druk bij jullie? Bwaah ja, dat valt wel mee. Excuseer me nu, ik moet dringend nog een paar dingen doen… Het Gentse eventbureau White Rabbit heeft een mooie septembermaand voor de boeg. Alle hens aan dek voor een aantal knappe events voor schitterende klanten.

Het hele spectrum passeert. Van jubilea vip client events (Makita) tot roadshow-beurzen (Peugeot / Citroën) over congressen (Indaver) en opendeurdagen (Balta) tot complete talkshows (Gaia) en nog veel meer.

“We zijn met sommige events al anderhalf jaar bezig, en met andere slechts een paar weken”, vertelt Jo Haegeman van White Rabbit. “Het is een mooie staalkaart van waar onze expertises liggen, en we bedienen zowel terugkerende als nieuwe klanten.”

“Dankzij onze nieuwe manier van projectopvolging en een nieuwe online communicatietool met klanten kunnen we sneller werken dan ervoor. Daarnaast merk je dat ons team al die jarenlange ervaring supergoed inzet. Ook van onze partners merken we zoals altijd veel goodwill en professionalisme” voegt hij toe. “Dus ondanks deze piek kunnen we toch onze kwaliteit blijven bieden”.

Intussen blijven de aanvragen binnenstromen en worden er nog aan goed tempo offertes gemaakt. 2018 ligt immers bijna om de hoek en ook dat belooft al een mooi jaar te worden. Zelfs voor 2019 zitten er al events in de pipeline.

Zin om White Rabbit nog wat extra werk te geven?

Altijd welkom op www.white-rabbit.be

Meer van White Rabbit :

White Rabbit