Event Agencies

Jul 18, 2019, 9:37
Hans van Gent nieuwe Head of Digital bij The Oval Office

Hans van Gent nieuwe Head of Digital bij The Oval Office

04 juli 2017

The Oval Office heeft Hans van Gent aangesteld als Head of Digital. Hij zal er het digitale team van het live communicationbureau verder uitbouwen en versterken. Hans komt van Havas Brussels, waar hij client service director digital was. Eerder werkte hij bij DigitasLBI, Ogilvy en Emakina NL. Hij is ook oprichter van Inbound Rocket dat tools ontwikkelt waarmee kleinere bedrijven websiteverkeer kunnen omzetten in leads.

Olivier Trop, Director Strategy & Digital: “We zetten als live communicationbureau al lang in op digital. Via online tools, content marketing en nieuwe technologieën zorgen we ervoor dat merken altijd en overal top of mind zijn bij hun doelpubliek. Digital verrijkt en versterkt live merkbelevingen zoals events of merkactivaties en stimuleert mensen om hun ervaringen te delen. Hans zal ons helpen ook de komende jaren de nodige stappen richting de toekomst te blijven zetten.”

Hans van Gent, Head of Digital: “Als organisator van verschillende Europese events voor start-ups, heb ik een grote affiniteit met live ontwikkeld. Ik kijk er dan ook naar uit om live experiences van klanten als BMW, Seat, Jobat, Apple Premium Resellers, de Federale, Vlaamse en de Brusselse overheid te versterken met digitale toepassingen, en zo het brand engagement te verhogen. Tegelijk is het een unieke mogelijkheid om het digitale team van The Oval Office te coachen en verder uit te bouwen.”

Over The Oval Office

Vanuit de overtuiging dat ‘merken’ en ‘mensen’ elkaar inspireren, creëert The Oval Office geïntegreerde campagnes die een slimme mix maken tussen live (events en brand activation) en communicatie (on- en offline). Met slechts één doel: ‘mensen merken laten beleven’. Het bureau introduceerde in 2012 het begrip Live Communicatie in de Belgische markt en sloot daarmee aan bij de groeiende (internationale) visie die merkbeleving centraal plaatst in de communicatiestrategie. The Oval Office werkt vanuit Antwerpen, Brussel en Gent en telt 45 medewerkers, experten in corporate & marketing evenementen, digital marketing, brand activation, communicatie, content marketing en PR. The Oval Office werkt voor heel wat gerenommeerde organisaties en merken waaronder Actiris, Aquafin, Agentschap voor Natuur en Bos, BASF, BMW, bpost bank, DEME, Dominique Models, Kanselarij van de Eerste Minister, MINI, Nintendo, Proximus, Red Bull, Reynaers Aluminium, SD Worx, Stad Antwerpen, Thalys en de Vlaamse overheid. The Oval Office is lid van ACC Belgium en stichter-aandeelhouder van 27Names, Europe’s live communication agency.

www.theovaloffice.be

Meer van The Oval Office :