Event Agencies

May 25, 2024, 20:22
The Oval Office leest mee op Vlaanderenleestdag

The Oval Office leest mee op Vlaanderenleestdag

02 mei 2024

Op 23 april, niet toevallig Wereldboekendag, zat heel Vlaanderen verzonken in een goed boek. Vlaanderenleestdag is een initiatief van de Vlaamse overheid, in kader van het Leesoffensief. Zij bundelden voor het tweede jaar op rij de krachten om iedereen het plezier van het lezen te laten (her)ontdekken. Ook deze keer creëerde The Oval Office een ludieke mediacampagne.

Lees. Altijd. Overal.

Of je nu thuis bent, onderweg, op het werk of op school: als je een boek of telefoon bij de hand hebt, kan je lezen. Overal én altijd. Dat wou Vlaanderenleestdag deze editie in de verf zetten. Daarom daagden de organisatoren alle scholen, bedrijven en verenigingen in Vlaanderen uit om mee tijd te maken om boeken te lezen door een bijzondere leesplaats in te richten of een speciaal leesmoment in te lassen.

The Oval Office bedacht een concept waarin op een speelse manier het plezier van lezen wordt benadrukt. Elke afbeelding in de reeks visuals toont iemand die zo diep in een verhaal is opgegaan dat hun oorspronkelijke taak of bezigheid vergeten wordt. Deze visuals worden zowel in print als online via sociale media verspreid onder de verschillende doelgroepen.

Meer van The Oval Office :