Event Agencies

Sep 16, 2024, 20:51
The Oval Office creëert unieke Fiber Roadshow voor Proximus

The Oval Office creëert unieke Fiber Roadshow voor Proximus

26 augustus 2024

The Oval Office en Proximus lanceren ‘Fiber on the Go’. Een unieke roadshow die de komende maanden door verschillende steden trekt en inwoners op een speelse manier informeert over de voordelen van de nieuwe fiber-technologie, en hen verrast met een innovatieve en indrukwekkende verschijning.

Purple power

Het 'Fiber on the Go'-busje trekt meteen de aandacht met zijn opvallende fiber-haspel op het dak, paarse lichten en een gigantisch scherm achterin. Het busje simuleert de uitrol van fiber en maakt van elke stop een spektakel.

Acteurs-technici demonstreren op humoristische wijze vanuit het busje hoe de kabels worden gelegd en activeren de ultrakrachtige fiber door een druk op de knop. Tijdens de tour houden ze regelmatig halt voor breakdance shows en kunnen passanten ondertussen hun geschiktheid voor fiber nakijken.

Een gedurfde missie

Met deze campagne wil Proximus een blijvende indruk maken en bewoners informeren dat fiber, het ultra stabiele en snelste internet van België, binnenkort beschikbaar is in hun buurt. The Oval Office zorgt ervoor dat deze boodschap op een aantrekkelijke manier wordt overgebracht.

Het ‘Fiber on the Go’-busje trekt door verschillende steden waaronder Brussel (Etterbeek, Molenbeek, St-Gilles), Antwerpen, Oostende, Kortrijk, Rixensart...

Meer van The Oval Office :