Event Agencies

Sep 16, 2024, 21:48
Way2events actief in Champions League, Europa League én Conference League

Way2events actief in Champions League, Europa League én Conference League

22 augustus 2024

Voor het eerst in twee decennia krijgt een Belgisch sporttravel agency de kans om drie teams naar drie verschillende Europese competities te sturen: de UEFA Champions League, de UEFA Europa League en de UEFA Conference League. Deze opmerkelijke prestatie onderstreept de groeiende invloed van Belgische sportbedrijven en markeert tevens een belangrijke mijlpaal voor way2events, een toonaangevende naam in sporttravel en eventorganisatie.

Way2events heeft een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd door samen te werken met enkele van de meest prestigieuze voetbalclubs ter wereld, zoals FC Barcelona, Bayern München, Borussia Dortmund, AS Roma en Bayer Leverkusen. Het bedrijf heeft zijn reputatie versterkt door consistent hoogwaardige diensten te leveren en naadloos in te spelen op de behoeften van zijn klanten.

Ruben Schroyen, CEO van way2events, verklaart: "We zijn ontzettend trots dat we vandaag kunnen bijdragen aan deze unieke prestatie. Deze historische prestatie is een bewijs van onze toewijding aan uitmuntendheid en ons vermogen om op het hoogste niveau te opereren. Dat een Belgisch sporttravel agency nu een dergelijke prestatie neerzet, onderstreept de expertise en het talent dat we in huis hebben, evenals het belang van de ondersteuning die we aan onze partners kunnen bieden."

Way2events is de vaste partner voor de reisbehoeften van Shamrock Rovers, Shelbourne, KAA Gent en Union Saint-Gilloise. Vandaag zijn ze verantwoordelijk voor de organisatie van Union Saint-Gilloise (Slavia Prague - Champions League), Shamrock Rovers (Celje - Europa League) en KAA Gent (Conference League).

Deze mijlpaal benadrukt het vermogen van het bedrijf om grenzen te verleggen en nieuwe standaarden te stellen in de sporttravel- en evenementenbranche. Het bedrijf blijft zich inzetten voor de verdere ontwikkeling van sport en evenementen in binnen- en buitenland, met een focus op het leveren van ongeëvenaarde service en ondersteuning aan hun partners.

Meer van way2events :

Way2events

  • Adres: Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt
  • Tel.: +32 (0)11 77.15.50
  • Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
  • Tel.: +32 (0)2 342.15.50
  • E-mail: info@way2events.be
  • Website: www.way2events.be