Event Agencies

Sep 16, 2024, 21:29
Stijn Snaet wordt Agency & Production Director bij DDMC Event Design
© Wit Fotografie

Stijn Snaet wordt Agency & Production Director bij DDMC Event Design

19 augustus 2024

DDMC Event Design, het toonaangevende Belgische evenementenbureau, heeft Stijn Snaet aangesteld als Agency & Production director. Stijn zal de 4 actieve vennoten, Frank Anthierens, Alex Cautaerts, Stefan Ponnet en Nathalie Rasschaert ondersteunen in de dagelijkse werking van het agentschap op het vlak van planning, operations en strategie.

Stijn Snaet werkte al jarenlang voor DDMC als freelance event producer. Stijn en DDMC kennen elkaar dan ook zeer goed. Vanaf deze zomer wordt de samenwerking op fulltime basis verdergezet.

Stijn Snaet kan terugkijken op 25 jaar evenementiële ervaring bij verschillende event bureaus waar hij uitdagende projecten in binnen- & buitenland leidde. Op die manier vergaarde hij expertise in productie, strategische planning en creatieve processen.

Van 2020 tot 2023 stak hij zijn schouders onder Event Confederation om er de dagelijkse leiding en het lobbywerk te verzekeren.

“Als event bureau zijn we in de loop van de laatste jaren sterk geëvolueerd, dankzij onze expertise in boodschap en content” zegt Frank Anthierens. “Met onze permanente focus op creativiteit en excellente uitvoering, genieten we steeds meer vertrouwen van klanten in binnen- & buitenland. Het spreekt voor zich dat we in de toekomst op die weg verder willen blijven werken.”

“We zijn dan ook blij Stijn aan boord te hebben en verwelkomen hem graag opnieuw in de DDMC-familie. Zijn uitgebreide ervaring en passie voor ons vak sluiten perfect aan bij deze toekomstvisie. We zijn ervan overtuigd dat we samen met onze ploeg en de bijdrage van Stijn de kwaliteit van onze producties verder zullen optimaliseren.”

Stijn bevestigt: “Ik ben blij en trots me nu voltijds aan te sluiten bij DDMC. We vinden elkaar omwille van de passie voor ons vak, de zoektocht om steeds beter te doen en de wil om te innoveren. Denk daarbij aan de evolutie op vlak van duurzaamheid, de integratie van AI, maar ook de uitdaging om voor de medewerkers het juist evenwicht te vinden op vlak van work/life balance. Ik kijk er vooral naar uit om met een heel divers en getalenteerd team aan de slag te kunnen.”