Event Agencies

May 25, 2024, 20:25
Way2events tilt beurs Spar-Colruyt naar nieuwe hoogtes

Way2events tilt beurs Spar-Colruyt naar nieuwe hoogtes

07 mei 2024

Al meer dan een anderhalf decennium lang staat way2events bekend als dé partner voor het organiseren van evenementen, incentives en sportreizen. In een recente samenwerking met de Colruyt Group heeft way2events de jaarlijkse Spar Beurs opnieuw vormgegeven, waardoor deze een frisse en dynamische uitstraling kreeg die verder gaat dan gebruikelijk op beurzen.

Dit evenement vond plaats in de Belorta Magazijnen en viel op door zijn vernieuwende aanpak in evenementenbeheer. Met een stijlvolle sailcloth-tent, sfeervolle verlichting en zorgvuldig gekozen decoraties creëerden we niet alleen een op-en-top professionele, maar vooral ook een uitnodigende setting. De stands van de leveranciers waren optimaal ingericht voor het presenteren van producten, terwijl diverse animaties zorgden voor een energieke en levendige atmosfeer.

https://www.way2events.be/nl/cases/5/events/3/way2events-tilt-beurs-spar-colruyt-naar-nieuwe-hoogtes/243

way2events gaat verder dan de standaard. Het team wil evenementen ontwerpen die verwachtingen niet alleen overtreffen, maar ook een nieuwe norm stellen. Elk evenement is een zorgvuldig gecreëerde ervaring die is ontworpen om te inspireren, te innoveren en onvergetelijke indrukken achter te laten. Met de visie van de klant en de expertise van het agentschap kunnen samen momenten gerealiseerd worden die niet alleen memorabel zijn, maar ook echte verbindingen tot stand brengen. Ontdek de mogelijkheden om van uw volgende evenement een baanbrekend succes te maken.

Meer van way2events :

Way2events

  • Adres: Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt
  • Tel.: +32 (0)11 77.15.50
  • Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
  • Tel.: +32 (0)2 342.15.50
  • E-mail: info@way2events.be
  • Website: www.way2events.be