Event Agencies

May 25, 2024, 19:34
Een sportief programma op maat bij Teambuilding Deinze

Een sportief programma op maat bij Teambuilding Deinze

15 mei 2024

Met Deinze Kajakt en Crossfit Woest heeft Teambuilding Deinze alles in huis om groepen vanaf tien personen een sportief teambuildingprogramma aan te bieden. Van kajakken op de Leie, over een stevige CrossFit-sessie, tot een leuke go-carttocht.

In juni 2021 markeerde een mijlpaal voor Lana Steenwegen toen ze CrossFit Deinze lanceerde, wat zowel de eerste als enige CrossFit-club in de regio betekende. Deze revolutionaire fitnessbeweging combineert elementen van gymnastiek, conditietraining en gewichtheffen, en legt een speciale nadruk op gezonde voeding. Na twee jaar onderging de club een transformatie en werd omgedoopt tot CrossFit Woest, met een nieuwe mede-eigenaar, Dries Demoen. Tegelijkertijd aan de overkant van de straat, langs de Kapellestraat (N43), begon Benjamin Van Cauwenberghe met Deinze Kajakt, een kajakclub.

"Het leek wel voorbestemd dat we ooit zouden samenwerken," merkt Benjamin op. "Vorig jaar besloot ik een proefles CrossFit te volgen en werd al snel lid. CrossFit doet me denken aan de turnlessen op school, waar ik goede herinneringen aan heb. Wat ik zo fijn vind aan deze relatief nieuwe sport, is dat je in een groep traint maar toch je eigen tempo kunt bepalen. Het draait om kleine persoonlijke overwinningen." Dries Demoen voegt toe: "Hoewel we in groep trainen, is er geen competitie. Onze groepen bestaan uit 8 tot 12 personen van alle leeftijden vanaf 14 jaar die gezamenlijk aan CrossFit doen. We hebben zelfs een lid van 62 jaar oud."

"Nu ik zelf lid ben geworden van Woest, kwam het idee om gezamenlijke activiteiten te organiseren," vervolgt Benjamin. "Zo ontstond Teambuilding Deinze. Groepen vanaf 10 personen kunnen een op maat gemaakt programma samenstellen. Hierbij kunnen ze kennismaken met zowel de kajaksport als CrossFit, samen met vrienden, familie of collega's. Lana, als sportdiëtiste, kan desgewenst catering verzorgen tijdens de teambuildingdag. Daarnaast bieden we ook speciale arrangementen voor kinderfeestjes aan."

Voor meer informatie kunt u terecht op www.crossfitwoest.be en www.deinzekajakt.be.