Event Agencies

Jun 17, 2024, 16:41
MediaMixer breidt zijn team verder uit

MediaMixer breidt zijn team verder uit

16 mei 2024

MediaMixer blijft groeien. Het full-service communicatie- en storytelling agency is momenteel op zoek naar een Digital Marketeer, cameraman/monteur of Senior Event Manager om het team verder te versterken. Iets voor jou?

Ben jij klaar om het 50-koppige team van communicatieprofessionals te versterken? Bij MediaMixer krijg je de kans om mee te werken aan uitdagende projecten voor sterke merken en organisaties zoals bijvoorbeeld Stad Antwerpen, DEME, Eneco, Telenet, Port of Antwerp-Bruges, Provincie Antwerpen, Sport Vlaanderen, Umicore, …

Zopas heeft MediaMixer drie nieuwe vacatures gelanceerd:

Als Cinematograaf /Videomonteur breng je content in beweging met hoogwaardige beeldvoering als met swingende overgangen en ritmische montages. Zo komt het grotere verhaal van de klanten tot leven in catchy video, audio en motion producties. Ben jij een gedreven hands-on videomonteur die beelden vlot omtovert tot straffe audiovisuele content? Kijk je ernaar uit om samen te werken met een ervaren team in onze gloednieuwe montagekamers? Dan ben jij misschien de geknipte persoon.

Als Senior Event Manager maak je de dromen van onze klanten waar. Je organiseert kleine en grote events in de online, offline en hybride wereld. Maak jij vlot de vertaalslag van een strategische doelstelling naar een spraakmakend event met vorm en inhoud? Zit organiseren in je bloed? Coördineer je graag een grote crew? Ben jij die perfecte mix van denker, planner, doener en fixer in één en dezelfde persoon? Dan ben jij de Senior Event Manager die MediaMixer zoekt.

Als Digital Marketeer vertel jij de verhalen van de MediaMixer-klanten. Echte verhalen van echte mensen. Je zet content in beweging met een doordachte content strategie. Je identificeert en target de juiste doelgroepen en genereert maximale impact. Je laat de doelgroep denken, zien en voelen. Als Digital Marketeer weet je hoe, waar en wanneer je jouw doelgroep best aanspreekt. Je mixt nieuwe trends en verhalen tot de perfect blend voor je klant. Zo komen de verhalen tot leven. Heb jij een passie voor online strategieën en resultaatgerichte campagnes? Kennen SEO en SEA geen geheimen voor jou en is GA4 je tweede thuis? Dan ben jij de juiste Digital Marketeer om content in beweging te zetten.

Bekijk de uitgebreide functieomschrijvingen via https://www.mediamixer.be/nl/vacature-jobs

Meer van MediaMixer :